Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:34, 10. 10. 2020.

Foto-vest: Niški kafići prazni posle 23 sata, na ulicama i Keju bez gužvi

Niš noću kafići bašte prazne Bašte kafića bile prazne posle 23 sata; foto: Vanja Keser

Zbog lošeg vremena ili zabrane rada kafićima posle 23 sata - centar Niša sinoć nije izgledao poput onoga što se najčešće viđa petkom. Foto-reporter Južnih vesti Vanja Keser zabeležio je prazne kafiće pre ponoći, a ni amfiteatar na Keju Nišave nije, kao što je uobičajeno, vrveo od mladih, mada ih je ovde svakako bilo više nego na drugim mestima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • dara

    12:17 // 10. 10. 2020.

    bez obzira na radno vreme,ugostiteljskih objekata,moja preoruka jeste da se postave ruski fotokatalitički prečiščivači vazduha,koji ubijaju viruse i bakterije takođe i duvanski dim eliminiše.ja sam taj prečiščivač vazduha jesenas kupila kada nam je u celoj zemlji bio zagađen vazduh. a još nisam promenila nijedan filter,toliko o tome koliko prečiščuje vazduh u zatvorenom prostoru.

    • teslin stit

      14:39 // 10. 10. 2020.

      ne moze ruski apirator jer je jedan covek iz nase zemlje gledao utakmicu celu noc pa sutra nije gledao sta potpisuje i dali mu amerikanci nesto (a nesto mu uzeli) pa sad nema smisla da cima ruse...

  • BATA

    15:02 // 10. 10. 2020.

    Ne kukajte posle,organizujte se.Budite fer prema zaposlenima.Ovo ce prvo vas da unisti.Oni po sistemu toplo-hladno organizuju zivot a vama toliko da zaradite za porezu.Morate uvek biti na strani naroda a ne da vas bude briga.Ide zima,pomor po njihovom,ogranicice vam broj unutra,po 5 najvise.Oni izmisljaju i proglasavaju kijavicu smrtnom opasnoscu a vi ne trazite odluke vlade o ovim merama.

    • Kulbir

      23:22 // 10. 10. 2020.

      Da, reci da je ova posast to pacijentima na respiratorima. Zalosno ko sve glumi lekare.

  • Mara

    11:42 // 10. 10. 2020.

    Ako i treba

    • sn

      12:50 // 10. 10. 2020.

      Sada je pravi trenutak da se u gradu ato zavisi od gradskog veća donese odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i trafika kao što imaju svi gradovi u srbiji,I to radno vreme od 0800-23.00 svih sedam dana u nedelji tako bi se izbegle sve galame i buka iz kafića i grad bi se uredio po evropskim standardima.

    • Eee maro

      13:12 // 10. 10. 2020.

      Tako je i treba grad da bude pustara a mladi nek sede kuci i nigde da ne izlaze , pa ti posle pitaj svoju sestricinu,komsiku,cerku sto ne nadje momka ili obrnuto za muski rod sto nemaju devojku. Kom smetaju kafane kafici i ziv grad , nek se vrati na selo iz koje je doso u taj isti.

    • Dzaba

      13:38 // 10. 10. 2020.

      Dzaba ti Maro, ovog pita dobiVas koronku sigurno!

    • Strumfeta

      19:00 // 10. 10. 2020.

      Maro KAD CES DA SE PENZIONISES VREME JE dosta više Maro mnogo si negativna i nedrustvena a jer još kontroliše spisak...

  • Nislijaa

    22:16 // 11. 10. 2020.

    Izbori, mitinzi, finale kupa u Nišu, neki bili preko, kupali se u slanu vodu, vatali sunce. Predsedik bez maske lagano ide na fax, docekuje stranci, jede se, pije, po Bg splavovi. A ja ne mogu, ni u dragstor da udjem bez maske, oće tepa radnica, plaše gu s inspekciju. Danas čujem, policija ide po trafike neke zatvaraju u 11, neke rade cele noći, nista mi nije jasno...

  • Nije fer prema USAMLJENIMA I RAZOCARANIMA kojima su izlasci sve

    19:34 // 10. 10. 2020.

    Nije fer ni prema prema starijima KOJI VOLE DA IZLAZE I KOMUNICIRAJU, drugo puno je onih kojima je grad jedina šansa da upoznaju nekog uostalom nije zdravo sedeti stalno kod kuće OVO SA KORONOM POSTAJE ODVRATNO I SUMNJIVO KAO DA NEKOME ODGOVARA DA SE NISLIJE ZATVORE U CETRI ZIDA.....nemate pojma koliko su ljudi usamljeni ne možemo svi da budemo bake i deke u četrdesetim da se udamo u dvaes god!

    • Mika

      18:13 // 11. 10. 2020.

      Ocigledno imas pristup kompjuteru. Cudno da nisi do sada saznao/la za upoznavanje on-lajn...... ima milion sajtova, i domacih a pogotovu inostranih.... moz' upecas neku osobu on-lajn pa da konacno zivis u inostranstvu!

  • Nenad

    07:21 // 11. 10. 2020.

    Mi smo retardirana nacija.Da nam.kazu stigli marsovci mi bi potrcali da ih docekamo.Strasno, zalosno i bedno.Narod nema mozga i to je to.

  • Loshmi

    20:15 // 11. 10. 2020.

    Trg Pavla Stojkovica, klub stanica do 4 ujutru zika. Trese se Obilicev venac :-)

  • Mara

    20:42 // 10. 10. 2020.

    @ Dzaba nije lepo nekome želeti zli i da se razboli.

  • Alisa u zemlji luda!

    09:30 // 12. 10. 2020.

    A kako to zabrana za kafiće a za ostalo nije zabrana KAKO TO, drugo u kafićima se mere poštuju tj. oni koji dolaze nose maske ali vole da se druže da vide možda nekog ili upoznaju DA LI STE SVESNI KOLIKO JE USAMLJENIH I RAZVEDENIH KOJIMA TREBAJU KAFIĆI hoćete da se svi zatvorima po kućama i da gledamo tv da poludimo od samoće jer to hoćete pod izgovorom korone sve sve ali preteraste!

    • Dzamutka

      21:23 // 13. 10. 2020.

      Iskoristi vreme, kad te zatvore u kuci, da naucis osnove maternjeg jezika !

  • Mara

    13:22 // 11. 10. 2020.

    @ Strumfetice ja sam vec penzionerka

    • Veliki strumf

      16:35 // 11. 10. 2020.

      Nisi, nisi nadaš se da ćeš da radiš do sedamdeset da izrabljujes pripravnike!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: