Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:54, 30. 4. 2021.

| Društvo

Foto-vest: Nova fontana u centru Niša

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
IMG_20210430_155259
Nova fontana krenula sa radom; foto: JV/Tamara Tasić

Najavljivana kao spektakl, nova fontana u Nišu na Trgu kralja Milana krenula je sa radom, zasad bez pompe, ali i bez muzike. Lepo vreme i visoka temperatura izmamili su decu koja je već koriste da se osveže.

Sredinom decembra prošle godine počelo se sa testiranjem nove fontane, tada je rečeno da je ona završena pre roka, iako se sa ostatkom Trga, a naročito mosta, uveliko i dalje kasni.

Fontane će, pored mlazeva, imati i muziku i osvetljenje, a danas je ona krenula sa radom, iako u Gradu nisu sigurni da li to znači i zvanično puštanje u rad, kako kaže većnik Nenad Stanković. IMG_20210430_154955 Nova fontana krenula sa radom; foto: JV/Tamara Tasić

Dogovor sa izvođačem je da kad se uradi taj deo trga i kad se skloni ograda, da radi sve vreme. Verovatno će raditi, da je puštena u rad. Trebalo bi da se pusti u rad - kaže Stanković.

Ograde nema, osim na delu prema mostu koji se i dalje radi, a deca su već iskoristila priliku da uživaju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ledena stena

    12:57 // 2. 5. 2021.

    Gradonacelnica i njen tim rade dobro za ovaj grad a vi gospodo zuti ima vas 200-300 lupate samo gluposti minusi sve sto se uradi za ovaj grad nije vam dobro zato vas vise i nigde nema

  • Mile M

    23:41 // 1. 5. 2021.

    A gde su jelke?

  • Pera ždera

    21:29 // 1. 5. 2021.

    Bravo gospođo gradonačelnice, fontana je prelepa nadam se fa će i ova kod delte biti podjednako lepa kao i ova na keju, nemogu da ne pomenem parking kod pijace Boško Buha odličan potez.

    • Danijela Srdić

      00:12 // 2. 5. 2021.

      Svaka čas gospođi gradonaćelnici,ali ona nema veze sa izgradnjom parkinga,mnogo ranije,pre njenog mandata smo pokrenuli inicijativu za parking kod Bulevarske pijace.Parking je pre svega trebao da služi zakupcima za istovar robe,a kasnije u toku dana kao parking za kupce.Očigledno je da se svi iz tržnice i lokalne opštinske vlasti prave ludim,ne razumeju potrebe naroda( zakupaca lokala i tezgi) .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: