Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:41, 11. 12. 2015.

| Društvo

Foto-vest: “Pauk” u prekršaju

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
pauk
Pola sata na sred ulice sa 4 migavca; foto: M. G.

Kamion za odnošenje vozila niškog “Parking servisa”, prema tvrdnjama Nišlija, oko pola sata je nepropisno bio parkiran u Ulici 7. jula u kolovoznoj traci.

pauk1 Mimoilaženje "na smenu" zbog nepropisno parkiranog "pauka". Pešaci oprez!; foto: M. G.Kako kažu očevici, koji su i dostavili fotografije redakciji, vozač je stao, upalio sva 4 migavca i ostavio kamion na ulici, na manje od 5 metara od pešačkog prelaza duže od pola sata.

Kolika je opasnost po vozače, a posebno pešake načinjena ovakvim postupkom vidi se na slici na kojoj se vozila u koloni jedva mimoilaze.

Kako neko ko sakuplja po gradu nepropisno parkirana vozila i sam nepropisno parkira vozilo na osnovu dva člana Zakona o bezbednosti saobraćaja i time ugrožava pešake na pešačkom prelazu i vozila koja su prinuđena da ga obilaze? - pita Nišlija koji je posalo fotografije.

puk2 Nepropisno i u centru grada; foto: M. G.Inače, nedaleko od mesta gde je parkiran kamion, u Ulici Orlovića Pavla nalaze se odnedavno prostorije “Parking servisa” pa je verovatno “pauk” zato i ostavljen na ulici, jer u blizini i nema parking mesta za kamione.

Nišlije često šalju fotografije nepropisno parkiranih kamiona za odnošenje vozila, a isti kamion uslikan je i na autobuskom stajalištu u centru Niša, takođe sa 4 uključena migavca i opet nepropisno.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • branko đorđević

    22:17 // 22. 12. 2015.

    E pa u jednoj takvoj situaciji pored velike pijce pitah vozača pauka da li zbog njegovog nepropisnog parkiranja mi na 40 stepeni moramo da se provlačimo i dobih odgovor ,,koj sedi pod krušku jede kruške "pa se nešto mislim da im sečemo tu krušku pa nek sede onda na livadi i nek pasu travu.

  • shaft

    19:45 // 11. 12. 2015.

    Bahati i napaljeni selci rade sta hoce!Sami smo krivi,takvi nam kroje kapu u sred grada,nisu osetili cvrsto!

  • Vladica Veljkovic

    16:44 // 11. 12. 2015.

    To ti je brate SNS,pa glasajte opet za njih i gradonacelnik parkirao u centru grada na poplocenu pesacku stazu i nikom nista.Oni sve mogu,skup lopova i preletaca,svakom clanu SNS je ovo makar treca stranka.

    • Nislija

      00:22 // 12. 12. 2015.

      To moze da se kaze za svakoga, SNS je isti kao i svi ostali. Mene ako pitas svi prethodni su bili gori iz razloga sto su mi auto dva puta podigli sa regularnog parkinga... Tako da ne budi slep, sve je to isto... :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: