Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:15, 28. 4. 2023.

| Društvo

Polomljen mobilijar u parku na Somborskom bulevaru

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
park
Roditelji brinu da ograda ne padne; foto: S. V.

Jedna strana ograde na mobilijaru na Somborskom bulevaru trenutno se drži na jedan šraf pa roditelji brinu da ne padne cela i povredi decu. Dok čekaju nadležne da reaguju, kažu da svaki dan moraju da proveravaju da li je u parku nešto polomljeno.

park Nema ni šrafova; foto: S. V. Prema rečima roditelja, do pre par dana ograda se držala na par šrafova, a sada na samo jedan i nebezbedna je. Osim što je polomljen, mobilijar je išaran grafitima, a roditelji kažu da često u parku zatiču kvarove.

To tako stoji već par dana, niko ne dolazi da popravi. Neki roditelji su zvali nadležne i sad čekamo da neko dođe. Moramo svaki dan da gledamo šta je polomljeno da se deca ne povrede. Uveče se tu skupljaju i verovatno oni to uništavaju - kažu roditelji.

Dodaju da je park pun dece jer je krenulo lepo vreme pa se nadaju da će ograda uskoro biti popravljena.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Eli

    19:15 // 28. 7. 2023.

    Razumem kritiku ali ne razumem da u svim onim zgradama nema jednog jedinog muškarca koji bi to zašrafio. Ja žena sam na igralištu gde se moje dete igra popravila ljuljašku na kojoj se dete ljulja. Odeš u gvožđaru, za 50-100 dinara kupiš odgovarajuće šrafove i zašrafiš umesto što strahuješ svakodnevno i čekaš da se nešto desi tvom detetu. Nije ni skupo ni komplikovano.

  • Nemam Ime

    19:07 // 29. 4. 2023.

    Jaooooo, sta nam radi NATO, VATIKAN, CIA, MI6! Sta nam rade Albanci, Hrvati, Bosnjaci, Muslimani, Tunguzijci, Ukrajinci, Nemci, Austrijanci, Englezi, Italijani, Francuzi, (Spanci ne, oni ne priznaju Kosovo, nasa braca), Holandezi, Svedjani, Finci i ceo svet!!! Svi su protiv nas, sve nam polomise!!!

  • Nn

    19:00 // 28. 4. 2023.

    Ceo somborski bulevar, stotine zgradurina, a jedan jedini mikro park za decu. OGROMNA sramota za rukovodstvo Panteleja. Bitno da bulevar ima 100 tržnih centara, 100 parkova i da se planira još 100, a grad preko reke je skroz nebitan.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: