Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 25. 6. 2023.

| Društvo

Foto-vest: Polomljeno stablo visi u prolazu iza niškog Bulevara

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
Polomljeno stablo; foto: čitalac.jpeg
Predstavlja opasnost za prolaznike i automobile; foto: čitalac

Drvo koje je slomljeno tokom nevremena u Nišu već nekoliko dana visi iza zgrade 32 na Bulevaru Nemanjića, a stanovnici kažu da je opasnost za građane i one koji se tu parkiraju, te apeluju na radnike JKP Mediana da ga sklone.

Polomljeno stablo 1; foto: čitalac Apeluju da ga sklone što pre; foto: čitalac Nišlija koji je poslao fotografije Južnim vestima kaže da je drvo slomljeno tokom nevremena pre nekoliko dana, pa apeluje na nadležne da ga sklone što pre, jer ljudi prolaze ispod njega, a u blizini parkiraju automobile.

Molim Vas da pomognete da se drvo ukloni jer ispod drveta prolaze ljudi. Radi se o parkingu, ali i putu iza zgrade prema Ulici Uroša Predića. Niko iz Mediane ne dolazi - apeluje Nišlija.

Novinari su poslali ovaj apel JKP Mediani i očekujemo odgovore na pitanja kada će problem biti rešen.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Makica

    07:45 // 26. 6. 2023.

    Pricate o grani koja se polomila u toku nevremena- pozovite JKP Medianu uvek su se odazvali pozivu. I umesto sto prijavljujete rugla po gradu i djubre na sve strane, ne okrecite glavu kada vidite da neko nepopisno baca djubre i prijavite preko aplikacije ,,Ekolovac,, problem na koji ste naisli i resice ga u najkracem roku.Krenite od sebe i ucinite nesto za svoj grad a manje se bavite govorancijama

  • Ima nade jer nada umire poslednja ...

    18:53 // 25. 6. 2023.

    Juče u Milentijevoj bila neka TV ekipa iz Bg sa nekim ljudima sa šumarskog fakulteta i komentarisali neodržavanje drvoreda i to da su krošnje velike u odnosu na stabla , i da korenje uništava trotoar, bili i u Prvomajskoj i kod Čaira

  • Gojko

    18:48 // 25. 6. 2023.

    Drvo je upravo isečeno, hvala Juznim vestima i javnosti na pritisku. Doduše, posečene grane i trupci su sada bačeni iza zgrade, tako da više nemamo fizičku opasnost za ljude, sada imamo kontinuitet u komunalnom haosu na Bulevaru.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: