Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:26, 5. 8. 2020.

| Društvo

Foto-vest: Ponovo močvara kod česme na nišavskom keju

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Močvara kej kod česme; foto: čitalac
Ponovo žabokrečina kod česme; foto: čitalac

Voda koja se nakon poslednjeg nevremena u Nišu izlila pretvorila se u žabokrečinu, pišu građani preko aplikacije "Prijavi problem", a kažu da već danima dok prolaze kraj česme na keju osećaju jak smrad i da ima mnogo komaraca.

I ranije se oko česme na nišavskom keju, uzvodno od Mosta mladosti, pravila močvara, najčešće jer je odvod bio zapušen. Močvara kej kod česme ponovo; foto: čitalac Ponovo žabokrečina kod česme; foto: čitalac

Ponovo su sličnu sliku uočili čitaoci koji su poslali fotografije, a kažu da se močvara napravila nakon poslednjeg nevremena u Nišu.

Voda se izlila i niko nije došao da to sredi. Voda se pretvorila u žabokrečinu, smrdi i ima nenormalno mnogo komaraca. Nemoguće je prići česmi da se natoči voda sem ako nisi nindža pa preskačeš sve - dodaju čitaoci.

Ranije su nekoliko puta ovaj problem rešavali građani, ali i nadležni, koji su rekli da je odvod često zapušen i da je rešenje da se postave kamere.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Srbenda

    22:09 // 6. 8. 2020.

    Мене је срамота од наших силних стручњака за које се зна како су завршили школе и како се запослили. То је стара чесма (извор) који је функционисао док нису дошли да среде кеј. Исто као што су и већину улица у Нишу средили па сада имамо поплаве.

  • Dzamutka

    13:02 // 5. 8. 2020.

    Jos uvek je precednik Drvar, al sad nema vreme, postao narodni poslanik, jer ste mu dali poverenje ! Vazno da ste zadovoljni, istrpece te komarce ,nek je njemu dobro !

  • Dule

    09:53 // 5. 8. 2020.

    Kakav narod takav i odnos prema okolini. Kakav narod takva i vlast i njen odnos prema okolini u kojoj zivimo. Bacamo djubre na sve strane i ptljamo i štrokamo gde stignemo pa zasto bi se neko iz vlasti nanucio da ovo sredi??

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: