Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:24, 14. 7. 2019.

| Društvo

Foto-vest: Rupa kod Filozofskog fakulteta “progutala” točak automobila

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Pežo u rupi udarna rupa
Udarna rupa veličine točka automobila; foto: čitalac

Udarne rupe na putevima u Nišu jedan su od najvećih komunalnih problema poslednjih godina. Jedna takva nastala je i u Ulici Ćirila i Metodija, kod Filozofskog fakulteta i “progutala” čitav točak jednog automobila, a očevici svedoče da je “pauk” morao da izvlači kola.

Na slici koju su čitaoci poslali Južnim vestima vidi se “pežo” kome je ceo točak propao u ovu rupu. Rupa Rešenje pomoću štapa i kanapa; foto: čitalac

Nakon sat vremena došla je policija na uviđaj i pozvala “pauka” da izvuče vozilo. Ostala je velika rupa na kolovozu koja je delimično popunjena vodom - kaže jedan građanin.

Danas, rupa je obeležena štapom i trakom.

Inače, građani se stalno žale na brojne rupe na putevima koje ne samo da su ruglo, već oštećuju kola i predstavljaju opasnost za putnike i vozače. Trenutno se rekonstruišu brojne ulice u gradu, ali ako je sudeći po ovome što se desilo "pežou", čini se da nove rupe neprestano “niču”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Alex

    12:54 // 15. 7. 2019.

    Kao nekakav stručnjak za asfalt mogu po slici da protumačim da je kolovoz isečen zbog neke intervencije. Voda je odnela tampon podlogu.... aljkavost.

  • Borko

    08:30 // 15. 7. 2019.

    Razlog su nekvalitetan materijal i nekvalitetni radovi uz loš ili nikakav nadzor što je posledica tendera u kojima je najniža cena glavni kriterijum. Javne nabavke su uništile kvalitet i to treba da se zna. Sve je "transparentno" a asfalt ispere kiša kao i boju za pešačke prelaze, šta je razlog? Ne postoji kontrola kvaliteta ni kod proizvođača materijala ni kod izvođenja radova a ne postoje ni ...

  • Odgovoran

    23:34 // 14. 7. 2019.

    Pre mesec dana su u selima Mezgraja i Vrtiste i okolini lokalni putevi krpljene udarne rupe da bi te iste bile vec posle pet sest dana ponovo iskopane zbog krajnje nekvalitetnog rada, sramota, a da li ima neko odgovoran za ovaj javasluk i haos i na kraju narod placa.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: