Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:09, 7. 1. 2018.

Foto-vest: Stablo zaglavljeno u Nišavi

Stablo zaglavljeno u Nišavi Nišlije kažu da im stablo "bode oči" i da neko treba da ga izvadi iz reke; foto: čitalac

U blizini Mosta mladosti u Nišu, na betonskoj brani u reci zaglavilo se veliko stablo drveta. Građani kažu da im ova slika “bode oči” i da bi neko trebalo da skloni drvo iz Nišave.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Vucigurko

    16:26 // 7. 1. 2018.

    Da li ste obisli turisticki cvet, Nišku banju? Tamo ima i bojleri, stolice, kompjuteri, gajbe, cipele, flase, kese...

  • Misko

    19:32 // 7. 1. 2018.

    Gospodine Lambrozo, zajedno sa Vasim saradnicima udjite u Nisavu i izvadite to drvo, drugo neznate da radite.

  • Aperkat

    20:53 // 7. 1. 2018.

    Neko?Neka Lambrozo podvije nogavice,zagazi u Nisavu i otkaci ga!Mogu vecnici da naprave zivi lanac i pomognu mu.Da ima neka fajda od njih.

  • Ako Vam je to problem onda...

    03:43 // 8. 1. 2018.

    Pokušao sam da prijavim problem agresivnih pasa lutalica u pobedinoj al mi trašite sliku a Ja da sam ih slikao a ne se branio od njih bi sad bio u hitnoj a ne uz komp!Na svu sreću imam 2 metra i 160kg pa sam se nekako odbranio,al me jeza hvata šta je sa budućim prolaznicima koji tu prolaze!?A dokoni ljudi nek prijavljuju i SLIKAJU drveže što plovi Nišavom.Problem prijavljen,sliku nemam!

    • Sasa

      11:10 // 8. 1. 2018.

      Ti psi nisu agresivni ,mora da si sutnuo neko od njih ,pa te zato napadaju..

    • vozdovac

      05:26 // 9. 1. 2018.

      I ja prijavljujem problem. Dvoriste Vozdove skole se ne zakljucava ,cak i za vreme vikenda,praznika i raspusta,parking u njemu.Slikajte JV.Obavestavam i gospodina Geja da je ograda terena koji se ne iznajmljuje,a moze se uzeti neki dinar,razvaljena.Grad je to skoli poklonio,a oni nece da ga odrzavaju i malo zarade.Bar se lopte mogu kupiti,da roditelji ne daju pare i za to.Sat vremena-2000 din.

  • Slučajni namernik

    16:11 // 8. 1. 2018.

    Znam čoveka koji će za 1000 dinara da vam izvuče drvo iz reke

  • Redje

    17:10 // 8. 1. 2018.

    Sad ne treba da se pliva potrebne su gumene cizme.

  • Smuk

    19:14 // 8. 1. 2018.

    "Koj si ima chavku na rame - toj si vika ISH" ! A be , zapalite drvo ako vi smeta. Losho se parkiralo , kao i kola shto izgoreshe po Nish !

  • Takođe Voždovac

    10:45 // 9. 1. 2018.

    @Voždovac.
    Za ogradu terena ne znam. Ali znam da plaćam par hiljada dinara mesečno za treninge moje dece. Pa nije strašno ako parkiram, a ne smetam nikom u tom momentu - na 1-2 sata iza u dvorištu - dok čekam u kolima. To se dešava posle nastave, tj posle 20h i samo ako u tom momentu niko ne koristi taj deo dvorišta za sport. Ako se teren koristi onda ne parkiram.

    • Vozdovac

      14:30 // 9. 1. 2018.

      Treninge ne placate skoli,vec nekom sportskom klubu,a i da placate, niko nije duzan da Vam obezbedi parking.Zao mi je sto se mozda i znamo,ali dvoriste skole ne sme da bude parking i to je problem gospodina Geja i direktorke .Skolsko dvoriste je nocu steciste svakojakih,jer je otvoreno.Vase dete tu mozda samo trenira,ali moje ide u tu skolu i igra se oko automobila.Bezbednost?

    • Alek

      19:56 // 12. 1. 2018.

      @Voždovac
      Pa vidite. Ja plaćam njima, a oni školi za zakup sale. Tako da taj novac od mene ide do Voždove škole - preko te škole košarke.
      Dobro, nek se zatvore kapije noću za sve. Ali, takođe i deca nemaju šta da traže noću u dvorištu. Dok sedim u kolima, ako vidim neke nedozvoljene aktivnosti, sigurno ću da reagujem kao otac i građanin. Inače ne parkiram tu pored kontejnera ako neko noću koristi

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: