Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:19, 27. 2. 2022.

| Društvo

Foto-vest: Staklo od starih prozora ispred sale niškog udruženja penzionera

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
prozori
Novi i stari prozori na jednom mestu; foto: T. T.

Sala Udruženja penzionera "Rentgenova" u Nišu dobila je nove prozore, a ramovi i staklo od starih nalaze se u dvorištu te zgrade. Građani kažu da se na tom prostoru igraju deca, pa strahuju da se ne povrede i mole nadležne da uklone otpad.

Renoviranje velike sale u Mesnoj kancelariji "Mija Stanimirović", na koje su penzioneri dugo čekali, počelo je decembra prošle godine. Salu sada krase novi prozori, a dvorište otpad od stare stolarije. prozori Građani mole nadležne da pomere staklo; foto:T. T.

Da staklo na travnatoj površini ispred zgrade predstavlja opasnost ukazali su građani preko aplikacije "Prijavi problem", pa pozivaju nadležne da rade svoj posao i pokupe otpad.

Posle renoviranja prozora na MK "Mija Stanimirović", što je podržala i gradonačelnica, ostali su polomljeni prozori i staklo koje se raznosi svakog dana od strane dece koja se tu igraju po povratku iz škole. Molim nadležne da uklone prozore i staklo dok ne dođe do neke povrede - pišu čitaoci.

prozori Ovim putem prolaze i deca; foto: T. T. Podsetimo, više od godinu i po dana penzioneri se zbog loših uslova nisu okupljali u velikoj sali, iako su redovno plaćali zakup.

Prošlog decembra je počelo renoviranje, a za popravku dotrajale stolarije, podova i zidove bilo je zaduženo preduzeće Nišstan.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • VAR tehnolog

    19:39 // 27. 2. 2022.

    Nista nije cudno, to je napravljeno za neko udruzenje penzionera, glasaca sns-a ! Kvazi gradonacelnica im je to omogucila ! Bahato, kao i uvek, po sistemu, sta me briga, moja deca se tu ne igraju !

  • Pera

    13:59 // 27. 2. 2022.

    Zato što su polupismeni kalemari na šefovskim mestima, sa završenim lažnim megatrend i metropliten diplomama. Oni ne znaju sva slova azbuke a o računaru da ga upale to je naučna fantastika!

  • Dragan, Niš

    12:53 // 27. 2. 2022.

    Neko očigledno ne radi svoj posao kako treba i sve kod nas mora da se radi po više puta. Sa druge strane borimo se za ekologiju i sirovine kojih je sve manje ,zagovaramo reciklažu a bacamo sve u otpad. Staklo je jedna od sirovina koja može da se reciklira više puta i potrebno je manje energije nego za novo od sirovih materijala, a mi ga bacamo.Mislim da u selu Grejač postoji pogon za reciklažu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: