Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 27. 8. 2022.

| Društvo

Foto-vest: Umesto dečijeg mobilijara, aparati na žetone u niškom parku

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
parkkk
Umesto mobilijara, dečiji aparati na žetone, foto: T. T.

Aparat sa igračkama i autići koji rade na žetone postavljeni su u niškom parku na Trgu kralja Aleksandra, na mestu gde se doskoro nalazio dečiji mobilijar. Ova slika je razočarala roditelje čija se deca svakodnevno igraju u tom parku, jer su mislili da će mališani dobiti nove ljuljaške i penjalice.

Tobogan, klackalice i ljuljaške se i dalje nalaze u parku, ali je, kaže Nišlijka, pre par meseci sklonjen deo mobilijara. parkk Park na Trgu kralja Aleksandra; foto: T. T.

Nadali su se da će nadležni napraviti nešto novo, a zatekli su ih dečiji aparati koje treba da plate da bi ih koristili.

Međutim, pre par nedelja, naš neograđeni park slomljenih klupica, umesto ljuljaške i penjalice, dobio je aparat za izvlačenje igračaka na žetone i nekoliko autića na žetone - kaže jedna majka.

Brine je i to što ne zna ko je dobio dozvolu za aparate koji su pod video-nadzorom.

Vlasnica aparata Stefana Stamenković, kaže da su aparati na zetone privatna svojina i da nemaju veze sa gradskom vlašću.

Imamo sve potrebne dozvole za rad, i ne vidimo ništa loše u tome sto deca pored dečijeg mobilijara imaju mogućnost i za ovakvom vrstom zabave. Aparati su postavljeni radi zabave dece, svakako o mobilijaru o kome se piše, on je i dalje tu. Imamo i previše zadovoljnih roditelja i dece, kojima svakodnevno delimo besplatne žetone, koliko je to moguće. Radujemo se što možemo da usrećimo veliki broj dece koja svakodnevno željno isčekuju nove dopune igračaka - kaže Stamenković.

Kako sada izgleda park sa novim aparatima možete da pogledate u galeriji teksta.

Tekst je izmenjen nakon izjave vlasnice aparata.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nenad

    00:03 // 30. 8. 2022.

    U Čair više ne mogu da izvedem dete od onih mamipara. Pretvoren je u vašar. Samo kruška fali. Reko sam i evo ponavljam, ko uspe da skloni vašar iz dečijih parkova, glasam za njega do kraja života.

  • smile18

    15:52 // 29. 8. 2022.

    Pravilno. Od malena decu treba učiti kockanju. Predlog: radi bolje vidljivosti aparata, poseći okolno drveće.

  • Svako lomi a gradjani da placaju

    11:27 // 29. 8. 2022.

    Treba aparati nego sta.. Te sve klackalice, ljuljaske i tobogane ste sami razbili. Dopustate deci svasta a kada se polomi neko drugi ce da plati. E sada kukajte i razmisljajte kako bi bilo lepo da ste cuvali imovinu. Za stoku aparati samo i treba... Mozete i u krug da setate, zasto tobogani avioni..

    • Smuk II

      17:13 // 29. 8. 2022.

      @Svako lomi a ... : Da nisi i ti deo krda /stoje/ , a ? Po vokabularu ... tu si !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: