Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:38, 22. 11. 2022.

| Društvo

Foto-vest: Već prvo krpljenje u nedavno rekonstruisanoj Vojvode Putnika u Nišu

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
Vojvode Putnika
Nije prošlo ni mesec dana otkako je asfaltirana; foto: N. T.

Nije prošlo ni mesec dana otkako je Ulica vojvode Putnika u Nišu asfaltirana i zvanično otvorena za saobraćaj, a već je deo asfalta skinut kako bi se sanirala šahta koja je nakon nekoliko kišnih dana ispala iz kolovoza.

Vojvode Putnika Novi problemi u Vojvode Putnika; foto: N. T.Građani su juče javljali da se šahta “klackala” već nekoliko dana, a asfalt oko nje je bio ulegao. Danas su radnici na terenu i obavljaju popravku.

U tom delu saobraćajna traka je neprohodna pošto je asfalt otklonjen celom njenom širinom, a tu su i građevinske mašine.

Podsetimo, i završeni deo trotoara je oštećen pošto nedostaju neke kocke, a neke su ispale iz ležišta.

Rekonstrukcija je počela 30. maja i ispratili su je višenedeljni zastoji u radovima zbog izmeštanja trafo-stanice, optužbe gradonačelnice da žitelji kradu građevinsku tablu i gorivo iz mašina, preopterećenost Ulice Dimitrija Tucovića, gde su bili preusmereni i autobusi, protesti stanara, ali i njihove zamerke na budući izgled ulice.

Izgradnja trotoara, parkinga i biciklističke staze počela je pre desetak dana. Iz niške opozicije nedavno su poručili da Ulicu vojvode Putnika treba izučavati na Univerzitetu kao primer kako ne treba raditi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Limun

    19:44 // 23. 11. 2022.

    Sada puteve i ulice projektuju i prave SNS botovi i njihove rezerve omladinci SNS-a.

  • Marko

    09:21 // 23. 11. 2022.

    Ah taj zapad, bezobraznici, večno kriju tajnu kako im šahte uvek budu u nivou. I zbog takvih, mi mora večito da zaobilazimo uleknute ili izdignute šahte a mož nam auto služi za rodeo, kao desna traka puta Broj 6 - Brzi Brod.

  • Dejan

    08:58 // 23. 11. 2022.

    Od jedne prave lepe ulice dobili smo uzasni krivudavi sokak.Zanima me sta ce biti i kako mimoici na onoliko malom prostoru ako bude neki udes ili kvar .Jos nisu obelezena parking mesta a verujem da su onolike izbocine bas tome namenjene.Jedva autom prodjem kruznim.tokom sta ce biti kad nastane poledica.Stvarno se razocaram kad prodjem.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: