Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:11, 17. 3. 2014.

| Društvo

Foto: vozači autobusa napravili deponiju

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
2014-02-19-15.17.32.jpg
Napušteno dvorište na Bubnju pretvoreno u divlju deponiju

Nišlija Ivica Gacik poslao je Južnim vestima fotografije sa poslednjeg autobuskog stajališta na Bubnju gde je u obližnjoj napuštenoj kući pored stanice stvorena prava deponija.

Kod okretnice u Ulici Zmaja od Noćaja je njihova poslednja stanica na liniji. Ipak, za haos građani optužuju vozače autobusa koji tu često prave pauze. 2 Klikni za uvećanje

- Oni često tu odmaraju između dve vožnje i pošto nigde nemaju toalet, a ni kantu za otpatke, ovo napušteno dvorište su pronašli kao mesto gde mogu da se “olakšaju”, ali i bacaju đubre. Nije ih sramota čak da nuždu vrše naočigled prolaznika, pa deci okrećemo glave da ne vide ruglo – kaže Gacik koji nam je poslao fotografije.

3 Sva deca koja idu u školu s Kalač brda baš tu moraju da prođu, a naš čitalac kaže da svi Bubanjci koji se voze autobusom, a i ostali, svakodnevno gledaju i krste se jer se za više godina napravila prava deponija, a i s pravom se, kaže on, bojimo zaraze.

- Kada smo zvali pre nekoliko meseci JKP "Medijanu"da to očisti, rekli su nam da to oni ne mogu da učine jer, bez obzira na sve, ne mogu da obiju kapiju da bi to očistili – kaže naš čitalac.

On dodaje da je jedino ostalo da apeluju na Opštinu Palilula da ukloni deponiju i da šoferima i kondukterima napravi neki toalet i stavi neku korpu da imaju gde da bacaju flaše, papire od peciva i ostali otpad.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • paparazzo

    15:22 // 17. 3. 2014.

    Što se tiče linije,očajna je,neka je bolje produže do novog groblja.Ne razumem zašto u svakom trenutku tu stoje tri busa,jedva uspeš da se provučeš autom,ko bi odgovarao da zakačiš autobus?

  • Jov@

    15:08 // 17. 3. 2014.

    Rade to i vozači ali veći deo su napravili lokalci. A nikom ne smeta što u gradu nema javnih toaleta. Gde ljudi da idu da vrše nuždu!? Lako je praviti se pametan aje da vas vidim na delu moralisti.

    • zora

      15:33 // 17. 3. 2014.

      a nis expres nema wc ,sta ce njihovi autobusi u Beogradskoj ulici ...nek idu na stanicu ...sto ih komunalna milicija ne kaznjava za djubre koje ostavljaju ...za parkiranje ,zasto ?

  • Nikola Jovanovic

    14:07 // 17. 3. 2014.

    Nije tacno da nemaju kantu za odpatke samo ih mrzi da predju ulicu i da u kantu bace

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: