Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 12. 12. 2022.

Fudbaleri "Novoselca" iz Niša traže da im ne oduzimaju teren zbog izgradnje kvantaške i auto-pijace

1670596563578 Strahuju da će ostati bez terena zbog pijaca; foto: Marko Pujović

Teren na starom koritu Nišave u naselju 9. maj sada koriste fudbaleri "Novoselca" iz Niša, a predsednik kluba Marko Pujović kaže da nadležni planiraju da baš na toj lokaciji izgrade kvantašku i auto-pijacu. Strahuju da će ostati bez terena, koji su uredili i jedini je u ovom naselju, pa mole nadležne za dogovor. Predsednik Opštine Palilula Bratislav Vučković kratko je odgovorio novinarima da zna za problem i da pokušavaju da ga reše.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zika

    09:54 // 12. 12. 2022.

    Svaka cast, pametnima sve oduzmite i uzurpirajte.

  • Cvetanovic Milan

    10:00 // 12. 12. 2022.

    Ako je Vuckovic rekao da resava problem,bice resen NIKADA,to izuzetno nevaspitan covek,kada sam otisao u kanceleriju opstine palilula i rekao problem koji imamo sa vodom kada padaju jake kise,covek kako se ponasao i sta je pricao je katastrofa,nikada ali nikada nije nista uradio,pokazane su i slike kako to izgleda i gde je problem i sta mislimo da je resenje i nista.

  • Suzana

    10:33 // 12. 12. 2022.

    Stvarno sramota.Sta ce kvantaska pijaca cak u naselju 9 maj ,nemaju svi kola da idu tamo.Auto pijaca isto.Toliko blizu grada ima prostora da ovo sto se radi je zaista velika greska i bruka

    • Polovnjak

      13:27 // 12. 12. 2022.

      U pravu si, ja bih naketerio i kvantaš i auto pijacu na popločani trg,tu pored spomenika da se ne majemo čak u Novo selo! Ajde uozbilji se i razmisli!

  • Ivan Todorović

    11:32 // 12. 12. 2022.

    neka ostane fudbalski teren na istom mestu a auto pijaca i kvantaška neka bude na nekoj drugoj lokaciji

  • Novoselac

    01:00 // 13. 12. 2022.

    Nedamo Novoselac, idemo u protest.

  • Problemi

    01:10 // 13. 12. 2022.

    Predsednik opštine da postavi šatorna novoselsko igralište i da sedi u njemu dok ne reši probleme u N. Selu: Da se ne dira igralište da da reši raskopan centar, da reši ne asvaltirane ulice, trotoar e u ul. Jastrebacki partizani, rak ranu vodu ispod podvožnjak i sam prilaz istom za pešake, a na kraju i sam podvožnjak.

  • Peki

    01:25 // 13. 12. 2022.

    Vučković je paradigma političara u Srbiji. Čovek koji nema sluha za kraj u kome živi, niti za probleme sugrađana, već mu je samo bitno da menja fotelje. Lično znam nekoliko primera ljudi koji su mu se obraćali povodom nekih zdravorazumskih projekata a dobili su Šojićevske odgovore. Da je samo on takav bilo bi dobro. Međutim, Šojići su svuda oko nas i prodaju nam iste fore sada već decenijama.

  • Coki

    06:16 // 13. 12. 2022.

    Ovi kao znaju nesto?? U selu gde pasu ovce napravili teren... Nema sta silan klub, da se skupim sa drustvom iz ulice bolji cemo da budemo pa mi ne pravimo klub. Ja mislim da je bolje pijaca nego teren

    • Istina

      16:09 // 13. 12. 2022.

      Tako misli svako ko nije sutnuo loptu na velikom terenu,nego igra na 10 metara sa golovima od dva kamena i misli za sebe da je Maradona.Pijaca moze biti bilo gde a za teren je potrebna ravna povrsina,odredjenih dimenzija i ako je vec postojao decenijama,ne treba ga dirati.Pustiti decu i mladice da igraju i da se bave sportom a ne da se prepuste ulici i krenu stramputicom.

  • Golub

    08:36 // 13. 12. 2022.

    Kad napravimo nacionalni ostali nam nece ni trebati.

  • Radoslav Radivojević

    11:50 // 13. 12. 2022.

    Od 15 sela u opštini Palilula samo 5 ima fudbalske klubove koji se takmiče u I i II gradskoj ligi Niša.
    Tih pet sela ima problem sa imovinskim odnosima i priključcima za struju tako da se jedva sastavlja kraj sa krajem zahvaljujući malom broju entuzijasta iz tih naselja.
    Pitanje je dana kada će i u tim selima da prestane da se kotrlja lopta i okupljanje omladine na terenima.Žalosno za Palilulu.

  • Var tehnolog

    21:18 // 13. 12. 2022.

    Alo,glasaci sns, sto nam ovde dosadjujete ! Idite u mesni odbor,pa tamo kukajte ! Obratite se AV, na toliko ste mitinga isli,jeli sendvice i uzimali dnevnice, ne smarajte normalne gradjane !

  • Jasar

    09:15 // 14. 12. 2022.

    Sto se tice kvantasa ne mora ni da bude, to su sve matrapazi kod kojih ja i svi moji prijatelji komsije itd. Ne idemo odavno papreni sa cenama jeftinije je verovali ili ne na pijaci nego kod ovih, a buvljak ili (auto pijac) je totalna greska toliko u gradu lokacija, uglavnom sve to kada se preseli računajte da je pukla cela priča ne pada mi na pamet da klackam do tamo, čak i na otc ne idem više..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: