Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:51, 1. 10. 2010.

G17 plus se izvinio Južnim vestima

Stranka G17 plus izvinila se Južnim vestima zbog uvreda koje je izneo njihov funkcioner iz Niša, Branislav Jovanović. Novinska udruženja traže i izvinjenje Jovanovića.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • gordana

    10:32 // 7. 10. 2010.

    G-din Jovanović je sigurno prenalio u svojoj izjavi, ali je uputio i izvinjenje. Ne treba biti toliko na kraj srca, pogotovu što i novinari imaju odgovornost za javno datu reč, a uprkost toga vrlo često su njihove izjave odokativne, proizvoljne i rekla-kazala. G-din Jovanović je veoma zasulužan za ekonomski i kulturan razvoj Niša, u dugom nizu godina. Mislim da je to mnogo važnije od jedne ishitrene izjave.

  • LJSR

    15:46 // 2. 10. 2010.

    Obzirom na reakciju Branislava Jovanovića verujem da su južne vesti objavile po njega opasnu i istinitu priču o njegovom radu. Kako čovek nema meru i ne skida se sa niških televizija, ponaša se kao da je sve što radi njegova donacija gradu, više puta smo lično od njega čuli da je sredstvima za održavanje radio nove ulice, ali nisam primetila da je iko od nadležnih organa išta preduzeo.
    Lepo je što pratite rad istaknutog funkcionera G17+ i iskreno se nadam da će se još po neko pozabaviti njegovim delima.

  • Djordje,Prokuplje

    10:51 // 4. 10. 2010.

    Mnogo gopvori panicna nervoza koju pokazuje Bane Jovanovic .Secam se i onog Jocica nekadasnjeg direktora Puteva Srbije.I tome je smetao g.Sabic i taj je vredjao novinare i vristao na njih.Pa je posle optuzen za stvar tesku vise miliona evra..

  • miodrag todorovic

    20:17 // 1. 10. 2010.

    Neka g. Jovanovic objasni zasto se radovi na bul. dr. Zorana Djindjica izvode tokom saobracajnog spica i tako izaziva kolaps i kilometarske kolone. Trebali bi ti ljudi iz direkcije da budu svesni da zatvaranjem Zetske ulice blokiraju prilaze i vozilima hitne pomoci, pa neka porazmisle da li su zivoti Nislija toliko nebitna kategorija da ti poslovi ne mogu da se organizuju u drugim terminima. Neko bi morao biti pozvan na odgovornost ako zbog njihove nemarnosti dodje do, ne daj boze, najgoreg!

  • tijana

    20:41 // 1. 10. 2010.

    Dok se ne izvine i na facebook-u, k'o da se nisu ni izvinili :P Ne priznajemo twitter ;)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: