Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:57, 3. 5. 2020.

| Društvo

Nevidljivi paketi dobili svoj oblik - sada ih u Paliluli stvarno delili građanima

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Podela paketa Palilula
Kasno popodne nastavljena podela paketa; foto: GO Palilula

Iako postoje snimci i fotografije načinjeni u petak oko 21 sat, na kojima je i predsednik Opštine Palilula i član SNS Aleksandar Ždrale, na njima se ne vide ni paketi niti bilo kakav sukob. Ipak, iz Opštine Palilula uporno negiraju tvrdnje građana da su simpatizeri SNS i Ždrale hteli da pale baklje sa okolnih zgrada, već kažu da su delili pakete pomoći, ali su ih huligani sprečili. Dan kasnije paketi su se pojavili na fotografijama GO Palilula, a opštinari kažu da su nastavili podelu. Ovog puta po danu.

O sceni koja se dogodila preksinoć stanari zgrada kod Starog groblja posvedočili su da je bila pokušaj bakljade u cilju promocije Srpske napredne stranke. Ipak, u Opštini Paliula objašnjena je verbalnim napadom na volontere koji su delili pakete pomoći penzionerima, "od strane nepoznatih mladića koji su pretili da izazovu incident".

Situacija koju je tamo zatekla ekipa Južnih vesti, a dokumentovana je i na snimku, potpora je onome što su tvrdili stanari.

Ipak, podela paketa pomoći penzionerima čija primanje ne prelaze 30.000 dinara, a koji sadrže prehrambene proizvode i kućnu hemiju, obustavljena je. Juče kasno popodne, kako navode u Opštini Palilula, volonteri su ponovo bili na terenu.

Niko i ništa nas neće sprečiti da pomažemo ljudima kojima je pomoć neophodna - poručuju u Opštini Palilula.

Inače, novinari Južnih vesti su juče prepodne pitali nišku policiju da li je bio prijavljen ikakav napad na volontere kod Starog groblja, ali odgovora policije još nema.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • PalilulaC

    23:21 // 5. 5. 2020.

    Molim one koji su na Palululi dobili paket da se jave. Ako ima takvih? Izgleda da nema... Paketi stižu sigurno za Novu godinu!

  • Naissus

    12:53 // 4. 5. 2020.

    Vrlo zanimljiv okret situacije. Danju kao redovni clanovi kluba delimo pakete pomoci a nocu pod zastavom Ultrakopa palimo baklje po krovovima. U svakom pogledu se zalazemo za bolju buducnost Srbije ...

    Taj isti Zdrale koji to nije radio uhvacen je na snimku kao predvodnik tog cina koji se nije ni desio. Previse je to "fotomontaza" za jedan tako kratak vremenski period

  • Djunta

    20:39 // 3. 5. 2020.

    Sastanak sekte !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: