Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:00, 27. 3. 2017.

GSA: Konkurs za kupovinu stanova u Majakovskog biće raspisan za 45 dana

stanovi Stanovi u Ulici Majakovskog; foto: V. M.

Nove lamele takozvanih “socijalnih stanova” su skoro završene, a upotrebnu dozvolu, prema rečima gradonačenika Niša Darka Bulatovića, dobiće posle parternog uređenja. Konkurs za kupovinu i davanje u najam 72 stana bi, prema najavama Gradske stambene agencije, trebalo da bude raspisan za 45 dana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nn

    20:41 // 27. 3. 2017.

    Hahaha..pa stanova po ovoj ceni ima po celom gradu! Po čemu su oni socijalni? Verovatno su građeni od socijalnih materijala, ali cena očigledno nije u skladu s tim. Ovo bi bila socijala za krug dvojke, ali za naš socijalni grad, ovo je čak i luksuz.

  • Tref

    22:42 // 27. 3. 2017.

    Cena uopste nije niska. To as PDVom prelazi 750e po m2? To li su socijalni stanovi? Bolje da dajete ljudima da kupuju stanarska prava ako vec ne zelite da im omogucite jeftinu kupovinu stanova. Za 750e/m2 mozete I PRI centru da kupite stan.

  • coa

    10:32 // 28. 3. 2017.

    ...ali isto tako petoclana porodica koja je kupila stan od 20 kvm gubi pravo na povracaj PDV-a , tako da je cena preko 750e po kvm. A isto tako, ako opet zavisi kupovina stana od banke ( kredit), po cemu su onda ovo soc.stanovi, kada za ratu treba izdvojiti min.150-170eur, a za isplatu ovolike mesecne rate, treba imati primanja minimum 50-60 hiljada,....?!

  • Nela

    12:00 // 28. 3. 2017.

    Da li mogu da konkurisu porodice koje nemaju uslova za zivot u svojim stanovima.....NPR.cetvoroclana porodica zivi u stanu od 30m2.Da li oni mogu da konkurisu, jer PO novom zakonu za normalan zivot najmanje Svaki covek treba da ima 10m2

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: