Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:13, 1. 2. 2021.

Gabrovački put decenijama propada zbog kiše, meštani traže kompletnu rekonstrukciju

Gabrovački put kiše3; foto: A.C Ponovo problemi zbog kiše, meštani kažu da je put bio blokiran; foto: A. C.

Meštani Gabrovca su se tokom vikenda zbog kiša ponovo suočili sa problemima, jer kažu da je voda odnela deo puta, urušen je potporni zid, pa je saobraćaj bio u prekidu. Smatraju da je razlog to što decenijama put nije obnovljen, pa zato traže kompletnu rekonstrukciju. Član Gradskog veća u Nišu zadužen za komunalnu delatnost Miroslav Đokić kaže da su ekipe bile na terenu i da su dati nalozi da se kritične tačke saniraju, a napominje da je za obnovu celog puta neophodno dosta novca i pomoć građana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Mile

    14:43 // 1. 2. 2021.

    Pred sledeće izbore ceo Gabrovac da najavi bojkot SNS.Onda će doći Sotirovski i Drobnjak da obećaju.Ako SNs dobije 100% a ne ko do sada 97% eto puta

    • Zlobnik

      15:33 // 1. 2. 2021.

      @Mile : Žao mi je naroda - poneki put a možda i nije!
      Mada - jeste ! 100% ali nije sigurno! A i šta će im put kada su izabrali "što im srcu drago" ! Zar nema većeg zadovoljastva nego kad ti je duša puna !

  • Aleksandar Nikolic

    14:41 // 1. 2. 2021.

    Gospodin Djokic priča nebuloze! Svi kanali koji su zatrpani i prave problem su van privatnih parcela , na tzv. Utrini. A što se tiče rekonstrukcije puta više puta su ga presvlačili nevidljivim slojem asvalta. Sto su i naplatili. A kad vrše krpljenje rupa vrše ga tako što lopatama bacaju preko blata i peska i to potraje do prve kiše!

  • Naissus

    12:27 // 1. 2. 2021.

    Nema nista od toga. Oni bre ne mogu da se sete da srede Vojvode Putnika, kamoli tek Gabrovacki Put! Siri centar grada je u haosu, rupa rupu stize ....

    Nema od njih nista, sve to gleda samo kako da se ugradi i napuni svoje dzepove. Mnogo se lakse materijal krade na sitno (krpljenje) nego na potpunu rekonstrukciju

  • kada su ograde na saobraćajnici, to znači da građevinski inspektori džabe primaju platu

    13:09 // 1. 2. 2021.

    ako su kanali zatrpani, to znači da komunalni inspektori džabe primaju platu.
    Svaki problem je rešiv, da su građevinski inspektori radili, kada se gradilo bez dozvole, sada ne bi niko bio u problemu. Da komunalni inspektori rade svoj posao, sada niko ne bi molio sugrađane da šut ne izbacuju u korito Gabrovačke reke.
    Ovo stanje, kakvo je sada, očigledno su stvorili građani koji su poplavljeni...

  • bulevarac

    12:43 // 1. 2. 2021.

    Poštovane komšije sve živo bacaju u tu istu reku.Svedok sam svakojakog otpada. Takodje, kuće napravili u korito reke.Hoće onda i Gabrivačka da poplavi

  • nikola

    22:51 // 1. 2. 2021.

    Ceo grad se raspada,korupcija na sve strane i kriminal,SnS botovi vrsljaju po javnim firmama na racun gradjana...ulice su uzasne,nikad gore stanje.

  • Nikola

    12:26 // 1. 2. 2021.

    Ovo je sramota na sta lici put za Gabrovac i Berbatovo, zapostavili su 5000-7000 , svojih sugradjana koji zive u ovom pojasu, decu koja putuju u srednje skole i fakultete, proizvodjace koji dovoze robu iz ovog dela na pijace u Nisu.
    Poseban je efekat sto ne postuju svetinje i prelepi manastir Svete Trojice u Gabrovcu i ucine ga dostupnijim porodicama koje bi kolima dosle na izlet.

    Bezbedan p

  • Cvetanović Milan

    13:31 // 1. 2. 2021.

    Dodjite u ulicu Hilandarski metoh da vidite šta je haos posle svake velike lose,išli u opštinu Palilula i na kraju hoćemo majke mi,i gotovo,sta pričate,ništa niste uradili sa ovim problemom koji nije od pre par meseci nego nekoliko godina,za poslednjih 6 meseci 3 puta se plavile nekoliko kuća i niko ali niko nije došao,sve prijavljeno i slikano i išli u opštinu Palilula i ništa,tako će biti i sa o

  • Ouzo

    21:10 // 1. 2. 2021.

    Boze, kakvog si nam vecnika darivao ! Unikum, jos kad zavrsi vecernji fakultet, gledaj mu cudo !

  • ђура

    14:02 // 1. 2. 2021.

    Да ли грађани имају легализована објекте и да ли редовно плаћају порез ?

    • Zlobnik

      15:28 // 1. 2. 2021.

      @ђура: Ma , jok !
      Svi iz tog dela "grada" su Fri lenseri i sad ima da ih navataju ! "Sad su stvarno gotovi" , "brate" ђурo ! Oprosti im , što ćeš da ih biješ !

  • G put

    20:42 // 2. 2. 2021.

    Potrebno je dosta novca naravno da nije prioritet jer nemogu naplatiti putarinu.Gradi se tamo gde ce dolaziti lova.Mi cemo jos dugo lupati auta po ovim zakrpama i rupčagama

  • Igor

    00:50 // 18. 5. 2021.

    Ocigledno je da vas je neko pustio pod vodu...
    Kakav je to narod kad ga se "vlast" ne plasi???

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: