Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:41, 11. 6. 2021.

| Društvo

Gajba sklonjena, rupa u Ulici Ćirila i Metodija popunjena peskom

Autor:M. Milojević KostićIzvor:Južne vesti
Cirila i Metodija
Rupa zatrpana, prolaz i dalje onemogućen;foto:JV

Ni nedelju dana nakon što se u niškoj Ulici Ćirila i Metodija pojavila rupa i to nekoliko sati nakon asfaltiranja, ovaj deo ulice nije saniran već je umesto gajbe koja je "upozoravala" na problem postavljen znak, dok je rupa popunjena peskom. Dok iz Direkcije za izgradju grada Niša ističu da ovakav problem najčešće nastane zbog loše kanalizacione mreže, građani podsećaju da se ovo već dešavalo i da bi nadležni morali reše problem.

Još jedan neuspešan pokušaj asfaltiranja dela ulice u Ćirila i Metodija komentarišu stanovnici ovog dela grada, gde se pre nedelju dana samo nekoliko sati nakon izlivanja asfalta opet se pojavila rupa. gajba rupa Gajba bila tu kao upozorenje; foto: JV/U. K.

Prošle nedelje su ujutru asfaltirali i samo što su otišli rupa se pojavila. Jedino što smo mogli je da mesto obeležimo gajbom. Oni su ubrzo došli i propisno obeležili, kasnije i zatrpali i to je sve što je urađeno- kaže jedan Nišlija.

Kako ističu iz Direkcije za izgradnju grada, ovakav problem najčešće nastaje zbog loših instalacija i kanalizacije.

Sanacija svih ulica mnogo znači od instalacija vodovoda i kanalizacije, mi sa kolegama iz Naissusa smo stalno na terenu. Trudićemo se da pored jedne uvedemo i drugu smenu da bi građani što pre imali sređene ulice- kaže izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Zoran Prokić.

Vozačima koji prolaze kroz raskrsnicu ulica Ćirila i Metodija, Zelengorske i Prvomajske jedina opcija je da prelaskom u suprotnu traku ovaj deo zaobiđu, čime rizikuju da naprave kolaps u saobraćaju.

Iz Direkcije dodaju da su popisali sve rupe i ulice i da izvođači imaju smernice šta i kada da rade, a obećavaju i da će se ubuduće pre početka radova prvo sređivati infrastruktura. Međutim, kada će ova ulica u samom centru Niša biti propisno asfatirana - nisu precizirali.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    19:07 // 12. 6. 2021.

    A kad ce da se zakrpe dve udarne rupe na uglu Carnojevica i Rudnicke? Kad neko ostane bez tocka i poluosovine??

  • Nišlija

    23:12 // 11. 6. 2021.

    Nažalost jako je tužno gledati ovakve reportaže iz Niša. Veliki grad ali jako truo po svim pitanjima, šta li bi bilo da je manji. Tuga nevidjena....

  • Pera

    18:16 // 11. 6. 2021.

    Da neće neko od odgovornih za ovo da krivično odgovara, ili da dobije otkaz?. Pitam za drugara....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: