Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:26, 3. 11. 2016.

Gasi se Direkcija za izgradnju grada

Direkcija Usklađivanje sa Zakonom o budžetskom sistemu; Foto: arhiva JV

Gradske vlasti Niša uveliko tragaju za rešenjem problema Direkcije za izgradnju grada, Gradske stambene agencije i Direkcije za upravljane razvojem Niške Banje, koje ubuduće ne mogu da se finansiraju iz gradske kase. Razmišlja se o spajanju sa drugim preduzećima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Anonimus

    10:46 // 3. 11. 2016.

    i sad ponovo da gradjani finansiraju gradske lenstine

  • LUKA

    10:47 // 3. 11. 2016.

    Pa opet će biti na teret građana presipanje iz šupljeg u prazno sve sami stručnjaci koji ništa ne rade a primaju astroomske plate milina jedna za sve ima pare samo nema za siromašne i bolesne!

    • Aleksandra

      11:30 // 3. 11. 2016.

      Šta je astronomska plata, i to u gradskom preduzeću? Pa nisu gradska preduzeća NIS ili neka republička preduzeća...

  • Dukica

    11:12 // 3. 11. 2016.

    Bravo i napokon da shvatite.Gasi i direkciju za Prevoz i pripoji Nisekspresu.Gasi sve sto je izmisljeno da se zaposljavaju partijski drugari.Gasi Aerodrum i pripoji Nisekspresu.Razne opstinske agencije,,,kostaju mnogo a niko nista ne radi jer znaju da kinta stize.Samo se ispijaju kafice u kaficima preko puta opstine.E,da oni rade u Nisekspres tako se ne bi ponasali,jer tamo kod gazda Zorana nema luft ni malo.Neki sendvic na brzaka,kafica ne postoji,flasica vode i na sljaku.Svi su srecni,plata na vreme,regres ma lepota.Kakvi razgovori za vreme rada,,,to ne postoji.Mozes samo da pricas sa autobusom,sa gedora kljucevi,sa olovkama,sa metlom,sa cetkom itd.Lepo je videti sve te ljude kad izlaze sa posla,,,,,NASMEJANI,SRECNI.

    • Aleksandra

      11:29 // 3. 11. 2016.

      A kako misliš da se gradska preduzeća pripoje privatnom? O čemu pričaš?
      I tebi je normalno da neki "gazda" maltretira svoje zaposlene? Dokle će se želeti, iz zlobe, šta drugo, da komšiji crkne krava? Šta je vama, ljudi?! Zašto želja da i drugi budu maltretirani? Valjda treba da se borimo da svima bude bolje?

    • Деутеријум

      11:56 // 3. 11. 2016.

      "Само свемир и људска глупост немају границе... само за оно прво нисам сигуран."

      А. Ајнштајн

    • Sonja

      17:39 // 3. 11. 2016.

      Svi ste zavidni.Zato nam i ovako dobro ide

  • Lahor

    12:31 // 3. 11. 2016.

    Ne sluti na dobro

  • Vesa Bubanj

    12:40 // 3. 11. 2016.

    Gasi i na trziste rada, da nama nezaposlenima dokazu kako su to upravo oni toliko strucni da se bez njih i do sada nije moglo. Sto pre privatizovati sva javna preduzeca jer su to rezervoari partijsko-glasacke bot masinerije svih dosadasnjih rezima. Pod obavezno ukinuti sve gradske, parazitske opstine. Umesto gradske administracije iznajmiti firmu po tenderu da to vodi sa 70-80 sposobnih ljudi.

    • Z

      15:41 // 3. 11. 2016.

      Zato si i nezaposljen, cim ovako " iskusno i strucno razmisljanjas"

    • Krdza

      17:13 // 3. 11. 2016.

      Vodovod i distribucija ne smeju biti prodati! Kada prodas izvore vode i sve ostale energente u drzavi, onda si ga ugasio totalno! Za ostale stvari se slazem:5 opstina u Nisu je apsolutno nepotrebno,kao i mnogo drugih izmisljenih gradskih preduzeca, kao "Gorica", "Direkcija" i slicno. Ne verujem da ce ovi ostati bez posla,jer sve je to rodbinski i stranacki primljeno,ko ce da ih glasa onda?!

    • zoza niš

      09:01 // 17. 11. 2016.

      ma treba u svim opštinama jedan dobar privatnik pa da vide kako se kod privatnika radi, a u gradskoj administraciji naročito. sve treba privatizovati vojsku miliciju državne organe sve

  • Strasno

    17:08 // 3. 11. 2016.

    Unistise i direkciju, SPS je 97.godine ostavio direkciju sa tri miliona maraka u plusu! Ejj a onda je krenulo njeno propadanje, banana je
    zakovao a NapreDNO ce da je dokosure, glasajte opet...

  • dzo husafet

    19:44 // 3. 11. 2016.

    pripojte ih medijani da izgradjuju i uredjuju grad a ne da ispijaju kafe po kancelarijama i kad udjes i pitas ih nesto oni to ne znaju ili nije proslo skupstinu dodjite za par meseci.

  • goro

    22:08 // 3. 11. 2016.

    Nišu su potrebne dve, najviše tri opštine a o silnim direkcijama,upravama i da ne govorimo. Pa to nije postojalo pre 20-tak godina i buko je bolje a i jeftinije.

  • Франко

    10:19 // 5. 11. 2016.

    Све је тачно да у Дирекцији за превоз имају високе плате и то они који не раде ништа.Мој син тамо ради и неки је функционер али је ленчуга невиђена али се преко ту политику увуче тамо и шефује.Ајде,добро је што га запослише,а што ми прејеба кола по ти некакви митинзи и нема у које село није ишао,друго бре недава ни динар у кућу а ја плаћам сви рачуни и све кука да је уморан,,,,од што си синко уморан?отидеш на работу око 8 а врнеш се око 1,,,,,,па право на кевину шерпу са једење.Причал си на мајку колка му је плата ал неће динар да дава због мене што несам у туј партију у коју је и он и што гласам увек за социјалисти.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: