Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:27, 30. 11. 2023.

| Društvo

Gašić: Dodatno angažovanje policije na granicama sa Bugarskom i Severnom Makedonijom

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
mup
Sastanak Gašića u Dimitrovgradu; foto: MUP

Policija će dodatno pojačati svoje prisustvo na granicama sa Bugarskom i Severnom Makedonijom kako bi suzbila iregularne migracije, a u narednim danima će biti formiran i štab u Preševu, najavio je Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

On je posetio Regionalni centar Granične policije prema Bugarskoj, gde je poručio da policija predanim radom i istrajnim akcijama na terenu čini sve da obeshrabri i uhapsi sve krijumčare ljudima.

Kako je rekao, 95% migranata u Srbiju dolazi iz pravca Bugarske i Severne Makedonije pa će angažovanje policije u toj zoni biti dodatno pojačano.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na ozbiljan način štite svoju državnu teritoriju i svoje građane i preduzeće sve mere kako bi se sprečili prelasci iregularnih migranata u našu zemlju. Ostaćemo na ovom prostoru, ali i na severu zemlje, sve dok u potpunosti ne rešimo ovaj problem - rekao je Gašić.

Ministar se u Dimitrovgradu sastao i sa komandantom Žandarmerije Sašom Kosovićem i drugim rukovodiocima MUP-a, a iz Ministarstva saopštavaju da je razmotrena trenutna situacija i da su precizirani koraci koji će biti preduzeti u narednom periodu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • limun

    08:04 // 1. 12. 2023.

    Cim otkriju migrante, kulturno ce ih sprovesti u neki sabirni centar u Srbiji, gde ce imati hotelski smestaj i nova dokumenta.
    Migrant po migrant , vojska...al ne nasa. Hranicemo ih da nas koknu kad im Soros i Bil daju mig.

  • ilija ristoski

    08:02 // 1. 12. 2023.

    Kome treba spas nek i to ucini jer vidimo kako se to radi na vas jug uz te milicije koi nisu za kruske branje a i te nikad nece krociti tu jel ipak ima tu ljude koi misle govore itd zbog vodu vazduha hljeba

    • Olan

      14:32 // 1. 12. 2023.

      Ako si i sam razumeo ovo što si napisao, molim te pojasni nam!

  • severna mreza

    04:00 // 1. 12. 2023.

    svakog dana uzimam hljeb uz jogurt.trudim se da to priljustim sebi.to i vama pozelim da kupite to je bio taj komunizam.jogurt uz mleko kao de luks variantu ispred kucnog praga.kako je to mleko doslo tj te mlekare onda kravarske farme itd.znaci voda planine sume poljane sve to stiti coveka i uzajamno oni su tu greju se prave sebi prostor itd misle govore tj imaju sluha za razliku od nesluha

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: