Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:52, 29. 1. 2013.

Gde bi u Nišu odseo predsednik neke države?

s Hotel "Tami"

U godini kada se zbog obeležavanja 1.700 godina od donošenja Milanskog edikta očekuje veliki broj zvaničnika i turista, u Nišu nema hotela sa 5 zvezdica.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • milos

    13:17 // 29. 1. 2013.

    a gde je taj Grand hotel Nis

    • Dane

      13:33 // 29. 1. 2013.

      Reko bih da je to bivsi Hotel Nis

      http://www.sthoteli.rs/?gl_pgs=3.0

    • Dane

      13:45 // 29. 1. 2013.

      Bivsi Nis. Preko puta glavne poste

    • Milos Bogdanovic

      16:13 // 29. 1. 2013.

      hvala na odgovoru ali mislim da taj hotel ni uz najbolje renoviranje nemoze da skupi 5 zvezdica

  • turizmolog

    13:33 // 29. 1. 2013.

    Hotel Nis nikako ne moze da ima 5 zvezdica, jer to ukljucuje, izmedju ostalog, i nacin gradnje, koje taj hotel fizicki ne moze da ispinu. Toliko o informisanosti direktora TON-a.

    • theLab

      14:30 // 29. 1. 2013.

      citat sa zvaničnog sajta hotela

      "Nov, moderan Grand Hotel Niš je u strogom centru Niša, u glavnoj ulici, preko puta hotela Ambasador. Hotel je visokog kvaliteta, kategorije 4 zvezdice."

      dakle, da ponovim g. turizmologa... toliko o informisanosti direktora TON-a

    • Aca

      15:16 // 29. 1. 2013.

      Mislio sam da će Parlić biti ozbiljniji od prethodnog direktora TON-a, naprotiv čovek je samo nastavio praksu da turizam u Nišu vode nesposobni ljudi.
      Nego, lepu reklamu ste odradili za Tami i My place, nadam se da ste je napltili. A Parlić izgleda da je PR srbi Iliću.
      Ako su se njih dvojica udružili onda će taj Grand Niš da ima 5*

  • zivkovic

    12:38 // 29. 1. 2013.

    Nazalost , sve ide u bg i za bg, zato smo tako jadni i bedni jer je Srbija - beograd.

    • drugnemanja

      13:47 // 29. 1. 2013.

      samo beogradjanin moze oceniti negativno zivkovicev komentar

    • tamo neki

      13:51 // 29. 1. 2013.

      Prijatelju nije za sve kriv BG, najlakse je tako reci i tu pricu ponavljati kao i ovi sa povratkom u 90tim (iz kojih nikada nismo ni izasli, mozda samo na kratko '01-'03). Nis vode vec decenijama totalno pogresni ljudi, pa gradonacelnici nekih mnogo manjih gradica od Nisa, a da ne pricamo koliko su manji od Beograda se vise "eksponiraju" na TVu i vise trude za svoj grad od ovih ovde. Ali znas kako, kakav narod takva vlast. Neka gradjani Nisa urade nesto dobro za svoj grad kao sto to rade gradjani drugih gradova, pa ce kroz par decenija i Nis biti neki centar, dosta kuknjave, hajde malo da se zasuku rukavi i radi nesto (pametno!). Pozdrav

  • Djoka Paracinac

    14:32 // 29. 1. 2013.

    Jos jedan megalomanski poduhvat koji nema veze sa stvarnoscu i realnim zivotom u Nisu!
    Sta to tako interesantno Nis moze da ponudi ljudima koji odsedaju u hotele sa pet zvezdica?
    Buregdzijnicu kod Tose na cose ili mastan papir od pojedenih bureka kao gradsku dekoraciju, rupe na kolovozima, zimski dani bez grejanja, leto bez vode u vodovodu ...!?
    Nije sve sto leti bas za jelo .... Nislijska izreka.

  • Milos Bogdanovic

    16:12 // 29. 1. 2013.

    da je Gadafi ziv on bi mogo u Nis da dodje dali bi mu da bira gde ce parkira sator i kamile

  • Milena

    22:53 // 29. 1. 2013.

    Nis nema citostatike za obolele od raka.
    Hotel sa 5* nam je najmanja briga.
    Ne majte narod sa ovim glupostima.

  • m..

    18:50 // 29. 1. 2013.

    kao prvo ,kako se zna kategorija hotela kad hotel jos nije ni gotov jer tek kad hotel pocne da radi posle se dobija zvezda svako izlaganje zvezdica pre kategorizacije je kaznjivo to bi trebao da zna i parlic a sto se tice niskih hotela svi lepo rade i ne mesaju mnogo jedni drugima kolko se vidi .i my place i tami kako ih ovde pominju pojedini su puni i ovako bez tonove pomoci sto se i vidi ...ali se neko uplasio dva jaka hotela u nisu pa da se napise nesto....

  • Goran Jovanovic

    16:00 // 29. 1. 2013.

    predsedniku bilo koje drzave bi najbolje bilo da odsedne na mom ranču u selu Paljina

  • Branislav Petrović

    15:11 // 29. 1. 2013.

    Da li znate ko bi koristio taj apartman kada predsednik ode kući?
    Ja znam ali neću da vam kažem:)

  • Dejan Permeti

    22:25 // 29. 1. 2013.

    Postoje u gradu agencije za nekretnine koje u svojoj ponudi imaju luksuzne stanove i kuce za izdavanje, pa bi redakcija mogla i njih da konsultuje u vezi ove teme.

    • Predrag Blagojevic

      23:40 // 29. 1. 2013.

      Dejane, možda mogu da se iznajme luksuzni apartmani, ali iz bezbroj razloga je potpuno nezamislivo da predsednik neke države spava u toj vrsti apartmana.

  • Milos

    11:00 // 31. 1. 2013.

    U gradu je otvoren novi hotel,zove se Sole,ima tri zvezdice i izgleda fenomenalno.Moji prijatelji su tamo bili gosti,odusevljeni su hotelom i uslugom i kazu da je hotel zasluzio 4 zvezde a cene su vrlo pristupacne.Eto predloga kako da na lep nacin prezentujemo grad.

    • m..

      17:48 // 31. 1. 2013.

      milose sole nije hotel nego garden ali je lep i kategorij aje lepa ali nije hotel ...

    • Milos

      20:40 // 6. 2. 2013.

      Naravno da je hotel.Samo postoji razlika izmedju hotela koji sluze samo dorucak ili i rucak i veceru. I ne postoje "garden" hoteli vec "garni"- hoteli koji pruzaju samo uslugu dorucka.

    • Milos Milos

      20:45 // 6. 2. 2013.

      Naravno da je hotel. Samo postoji razlika izmedju hotela koji sluze samo dorucak i onih koji sluze i rucak i veceru. I "garden" hotel ne postoji,vec "garni" A bas takav je i HOTEL "Sole".

  • Nislija

    18:39 // 29. 1. 2013.

    Hotel Grand ce biti gotov najkasnije do 1.5. to je informacija iz prve ruke. A i jedini razlog zasto nece imati 5 zvezdica je problem sa parkingom zbog polozaja.

    Bice vrhunski

  • Ljuba Andrić

    08:55 // 30. 1. 2013.

    Hotel Grand će biti kategorije 4 zvezdice i biće verujem lep i ssadržajan,ali ono što u hotelijerstvu pravi "onu"razliku jesu zaposleni i to na svim pozicijama.Gde bi predsednik neke države u Nišu mogao da spava pre svega zavisi od toga koliko objekat bezbednosno ispunjava određene zahteve,ali i od njegove svesti.Predsdenici nisu razmažene estradne "zvezde" da bi morale da budu okružene ne znam kakvim luksuzom već činovnici kojima sasvim udobno i komforno može biti u bilo kom od naših hotela.Važnije od toga je kakvim ulicama prolazi,ko mu je domaćin, sa čime možemo da mu se pohvalimo,kakva je turistička i svaka druga infrastruktura ....;-)

  • Mihajlo 77

    09:17 // 30. 1. 2013.

    Neka odspavaju u nekom kružnom toku, pošto ih imamo ko pleve i gde treba i gde ne treba, a koštaju nas milione i to one milione koje smo mogli da uložimo u hotele, u gradsku autobusku stanicu (a ne niš-ekspresovu), u neki novi park, vrtić i slično!

  • srbija turist

    11:52 // 30. 1. 2013.

    Ma to Parlićev gazda uništio hotel Niš, isterao radnike na ulicu a sada kao pravi hotel sa 5* .Gradu važnije gde će da smesti bogate goste nego 600 radnika Srbijaturista koji su na ulici!!

  • Milos Milos

    11:03 // 3. 2. 2013.

    Hotel Sole Nije "garden" nego garni hotel,sto znaci da pruza usluge nocenja sa doruckom.

  • Danilo Pesic

    09:35 // 30. 1. 2013.

    U pravu si "M..", kako može sajt www.grandhotelnis.com da bude u funkciji i da još stavi kategoriju pre početka rada i da već ima formirane cene smeštaja kao i obrazac za rezervacije... ne razumem, da ne bi trebala malo inspekcija da se pozabavi time.. Time se pravi zabluda kod korisnika usluga. A " Aci " bi poručio, da hoteli My Place i Tami, odlično rade i da im ne treba nikakva reklama, a pogotovu da potplaćuju druge da ih reklamiraju, zato prvo proverite pa tek onda komentarišite. Jeste da ovo nije tema ove vesti, ali kad ste je vec skrenuli, pozvao bih i ljude iz turizma da se ukljuce.

    • m..

      18:50 // 30. 1. 2013.

      ja se i sa tobom danilo slazem mislim da na sajtu mora da pise da je u priremi a ne da se izbace i cene i to u evrima a mislim da hotel sa 5 zvezde ovm gradu nije ni potreban jer kolko put abih takav apartman bio izdat god. ali i ja se slazem d aje parlic piar srbi iz teksta se bar tolko vidi kao sto kaze aca u komentaru

  • Dejan Permeti

    01:03 // 2. 2. 2013.

    G-dine Blagojevicu, ja sam pomenuo luksuzne stanove i kuce, NE APARTMANE. Licno sam izdao luksuzan stan bugarskom konzulu u mom gradu. Rezidencije u kojoj su boravili njihove ekselencije, konzuli Grcke i Bugarske su veoma bili zadovoljni istim.
    Apartmani koji su vama "u glavi" su u jeftinim letovalistima.
    Molim Vas, nemojte diskutovati ako ne razumete komentare a pogotovu ne ako niste upoznati sa materijom.

    • Predrag Blagojevic

      12:27 // 2. 2. 2013.

      Nisam siguran da se razumemo. Ne govorimo o preseljenju, odnosno stanovanju državnika i diplomata, nego o njihovom privremenom smeštaju.
      Ne pamtim da sam čuo da je ikada predsednik neke države spavao bilo gde van hotela (ne računam Gadafija i njegove šatore).

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: