Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:44, 2. 11. 2020.

Gejo: Najbolje stanje u zemlji je u školama, epidemiolozi potvrđuju da nema zatvaranja

škola deca red Čegar U školama se poštuju mere; foto: JV/G. B.

Da sporadičnih slučajeva korone u niškim školama ima, ali da to nije veliki problem, rekao je epidemiolog Branislav Tiodorović. Kaže i da tamo gde ima povezanih slučajeva celo odeljenje prelazi samo na onlajn nastavu, a da se to u Nišu dogodilo jednom, a načelnik Školske uprave Niš Dragan Gejo pojašnjava da je tada bio zaražen jedan roditelj, a ostali su iz straha tražili da se sva deca povuku i prate nastavu od kuće.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Prof.

    14:05 // 2. 11. 2020.

    Gejo cuva fotelju, pa takve izjave daje

  • Otpor

    14:23 // 2. 11. 2020.

    Prvi put da se slazem...Ko zna engl.da cita vidi da je sve ovo neka geopolitika da se mali pr.uniste i da krenu u fabrike.Ipak smo im potrebni...

    • Alex

      15:03 // 2. 11. 2020.

      Znamo engleski, ama ovaj Vaš srpski ne znamo. Šta je pisac hteo reći?!

  • ogorceni roditelj

    15:02 // 2. 11. 2020.

    Gejo,pitaj nastavnike sta i koliko pruzaju deci,osim sto drze privatne casove.Deca popadase na nos od zadatih lekcija,a pojedini treniraju strogocu.Cas im sluzi samo da zadaju domaci,po 2-3 lekcije odjednom.Cast izuzecima.Sta si,Gejo,ucinio da se udzbenici prilagode deci,a ne da svaki bude FILOSOFIA? Ti si predstavnik niske prosvete,a mislim da FISKULTURNIK za to nije kadar.

  • sozontije

    16:18 // 2. 11. 2020.

    Zasto uvekna ovakve funkcije postavljaju poltrone?

  • Наставник у пензији

    16:35 // 2. 11. 2020.

    Еј,начелниче,деци се нико од наставника не обраћа на Вибер групи,раде по пола сата,само задају да науче по неколико лекција,тренирају строгоћу да покажу како раде,деца гледају оно верглање од наставе на тв,а шта ти предузимаш? Деца иѕгубљена,по цео дан уче. Дај,решавајте нешто,спасавајте генерације.

    • Ouzo

      20:01 // 3. 11. 2020.

      E, nasao si ,nastavnice, kome da se obratis ! Takvi koriste ovu muku, generacije ce biti upropascene a ovaj se samohvalise !

  • Јанко

    20:26 // 2. 11. 2020.

    Шта сте предузели начелниче у вези квалитета ове назови наставе или ће ова лакрдија да се настави на уштрб деце али и наставника ?
    Јасно је свима да је ваша функција на првом месту али се бар мало, макар онако како само ви знати, ко бајаги забринете !

  • Mara

    20:30 // 2. 11. 2020.

    I treba da se ide i školu

    • Ja

      19:43 // 3. 11. 2020.

      Naravno da treba ali ne forme radi, već da deca nešto nauče a nastavnici imaju vremena da vrednuju to.
      Čas traje pola sata, efektivno manje. Za to vreme nemoguće je ispuniti normu za predavanje i ispitivanje. Gubitnici su pre svega deca a onda i nastavnici.

  • ???

    05:49 // 4. 11. 2020.

    Vazno je da ce da traze sasatanak sa ministrom,jer imaju "egzistencionalne probleme", a deca? Danas sedmi razred ima kontrolne iz str.jezika,maternjeg,istorije i jos 3 casa gde mozda odgovaraju.Da li neko pita ovu decu mogu li da izdrze ovo.Djacima se pruza minimum,a trazi maksimum.Kako deca uce drugi str.jezik kada ga skoro i nemaju u skoli,a na tv ne ide? Gejo,znas li to?Nemamo para da placamo.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: