Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:15, 29. 8. 2022.

| Društvo

Glasanjem opušcima od cigareta za nove akcije niških gerilaca

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
glasačka
Glasačke kutije postavljene na 3 lokacije; foto: Urbana gerila Niš

Problem opušaka od cigareta koji, umesto u kantama završe na ulici i drugom javnom prostoru, iz niške "Urbane gerile" pokušaće da reše - "glasačkim kutijama". One su postavljene na tri lokacije u gradu, a ubacivanjem opušaka Nišlije će moći i da izaberu koju će sledeću akciji imati niški gerilci.

Nedovoljno kanti u gradu, ali i nedostatak osećaja i svesti ljudi da moraju da čuvaju životnu sredinu, razlozi su, prema mišljenju gerilaca, zbog kojih se opušci od cigareta nalaze na niškim ulicma. glasačka kutija Glasanje pikavcima; foto: Urbana gerila Niš

Ponudili su i rešenje.

Urbana gerila Niš je, sa ciljem da skrene pažnju na ovaj problem, postavila tri glasačke kutije na javnim i prometnim mestima u gradu. Želimo da zaštitimo svoj grad, pokažemo da opuške ne treba bacati na ulicu ili pored puta, a pored toga dajemo priliku sugrađanima da izaberu i sledeću akciju koju ćemo realizovati - kažu niški gerilci.

Prolaznici će sada moći da u Tvrđavi, na Trgu kralja Milana i Trgu kralja Aleksandra glasaju ubacivanjem opušaka u kutije, a nakon toga će gerila organizovati akciju koja bude dobila najviše glasova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Tajanstveni Alan

    17:51 // 29. 8. 2022.

    Jel moze i motane ?

  • Naissus

    17:35 // 29. 8. 2022.

    Na pogresnom su mestu. Trebalo je postaviti ispred Medijane, ispred zgrade komunalne milicije i ispred kuce gradonamesnice. Da celog dana gledaju u one koji ubacuju. Jer samo to i mogu da rade - da gledaju. Za ostalo su nesposobni

  • Бојан Ранђеловић

    15:22 // 29. 8. 2022.

    Тест порука

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: