Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:56, 26. 9. 2013.

“Gluvi telefoni” gradskog rukovodstva

gradsko-vece234.jpg Sednica Gradskog veća, arhivska fotografija

Pojedina niška javna preduzeća ne sarađuju sa upravama, a uprave sa većnicima, zaključak je sa sednice Gradskog veća na osnovu diskusije većnika Miloša Banđura i načelnika Miodraga Breškovića.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • ;)

    18:05 // 26. 9. 2013.

    Danas Banđur, juče Slavković, prekjuče Simonović, nakjuče Kostić, svi se godinama žale na nepoštovanje procedura od strane Direkcije a niko da sankcioniše/skloni odgovorne za kršenje zakona?!

    • sky

      08:53 // 27. 9. 2013.

      Breskovic pokriva Bananu i Direkciju iza tih zahteva.
      Perisic brat Natalije Jovanovic , Bananine zene, stisava da se porodica Jovanovic ne uzbudjuje

  • Nislija sa Cegra

    18:36 // 26. 9. 2013.

    Bruka!400dana vrse vlast,nemaju subordinaciju i ne saradjuju. Nije cudo sto tender za gradski prevoz kasni 7 meseci, atarske puteve radice tek u novembru ko da su im cavke popile mozak,Sve za marketi.

    • Alter Ego 2

      23:02 // 26. 9. 2013.

      Ajde Nišlija ne srami se svojih stranačkih drugara....znamo ko si! To što ti se ne sviđaju i što nisi dobio neko parče kolača pa ti sad krivo je nešto sasvim drugo!

  • Zoran Mitić

    17:57 // 26. 9. 2013.

    Svaka čast ljudima poput Miloša Banđura koji se svojski trude da sistem lokalne samouprave postave na jedan profesionalan i odgovoran nivo.

    • dzoni

      18:28 // 26. 9. 2013.

      ma daaaj molim te ne piši nešto što ne misliš.zašta se potrudio banđur,ništa nije bolje ,samo je još gore.

    • Milos Ostojic

      18:41 // 26. 9. 2013.

      Slazem se u potpunosti sa komentarom,samo se pitam cemu negativne ocene samog komentara? Ocigledno da nekome ne odgovara profesionalizam i bolja saradnja spomenutih strana!Tako imaju vise mutne vode..

    • RATKO

      20:33 // 26. 9. 2013.

      U pravu si, svaka čast ljudima poput Miloša Banđura koji se svojski trude da pozaposljavaju samo ljude iz SNS po javnim firmama i to u poodmaklim godinama. Jos jedanput,svaka cast.

  • Nislija sa Cegra

    18:27 // 26. 9. 2013.

    Dva losa ubise Milosa,400 dana ljuta im je rana,300 mil iz fonda za izgradnju prebacise u fond za odrzavanje, od JP Direkcija je najjavnija i svoj rad tako uvazavaju,a Milosevu borbu omalovazavaju

  • inženjer iz Toplane, ali pravi

    07:41 // 27. 9. 2013.

    Poštovani g. Banđur novi ste igrač za tim političko-pokeraškim stolom, pazite!Mnogima su tu stranke samo izgovor,čuvajte se makaza starih igrača-Ljube i Banane. Imaju isti zavet: INTERES UBER ALES!!!

  • inženjer iz Toplane, ali pravi

    08:04 // 27. 9. 2013.

    I jedan i drugi su pravnici, ali uvek u politici.Stekli su latifundije od nekretnina ali to još nije dovoljno, još ima energije u njima koju nesebično arče na "dobrobit" svojih građana.Grekuloviću ...

  • Vladimir Ilic Lenjin

    10:09 // 27. 9. 2013.

    Kad vidim kako ce da rese komunikaciju - muka mi je od brzine i sposobnosti: "verovatno ću održati jedan kolegijum na kojem ćemo raspravljati zbog čega ta saradnja izostaje i kako može da se popravi."

  • Stari Palilulac

    12:51 // 27. 9. 2013.

    Dobra stara razradjena kombinacija, napraviti sto vecu pometnju pa loviti u mutnom, i kada neko zeli da prikaze surovu realnost bude napadan sa svih strana, svaka cast Milosu na hrabrosti

  • Zoran Jovanović

    23:11 // 26. 9. 2013.

    Zasto me ne cudi kada je Direkcija u pitanju iz koje se ne javlja direktor nego izvrsni direktor. Smejurija. A ja jos nisam video sta je uradila ta direkcija i koliko je para potrosila.

  • Braca

    06:52 // 27. 9. 2013.

    Kadar sns-a u Nisu je katastrofalan, mozda i najgori u poredjenju sa ostalim strankama u gradu. Da nije bilo ovih gore iz bg-a nista oni ne bi napravili. Vucicu svaka cast!

  • Zoran Mitić

    20:00 // 26. 9. 2013.

    Upravo pišem ono što mislim. Banđur ukazuje na neozbiljnost i neodgovornost pojedinaca i njihovog "rada" na veoma odgovornim mestima.

    • dzoni

      19:07 // 27. 9. 2013.

      Ok,ali nije mu posao da "ukazuje",nego da RADI.Konkretno ,šta je on lično uradio da građanima Niša bude bolje ,osim velike plate koju svojim statiranjem u skupštini nije zaradio.

  • Pedro

    19:45 // 26. 9. 2013.

    Naprednjaci su zlo za njih bi glasao samo kad bih bio krezav

  • Vladimir Ilic Lenjin

    23:38 // 26. 9. 2013.

    Bitno je da ce da se odrzi kolegijum...

  • APA

    05:33 // 27. 9. 2013.

    U ozbiljnoj zemlji bi lok. samouprava dobila rok da internu komunikaciju (izvestavanje) dovede u red. Ako to ne bi uspelo, zbog ovakvih stvari se uvodi prinudna uprava. U ozbiljnoj zemlji.

  • tmujo

    18:16 // 27. 9. 2013.

    samo transparentnost u radu obezbedjuje i zakonito poslovanje,svaka cast vecniku Bandjuru koji je spreman da menja lose navike a time i poboljsa rad gradske vlasti,da su radili dobro nebi bili gde smo

  • Milivoj

    19:00 // 1. 10. 2013.

    Miloš je pogodio suštinu! U Direkciji za izgradnju je leglo korupcije. Brešković iz URS-a je samo jedan pipak te hobotnice. Sumnjivo je to da se Perišić tek sada setio da podrži svog većnika iz SNS-a.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: