Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:29, 3. 3. 2021.

| Društvo

Godinu dana od početka rekonstrukcije Tvrđavskog mosta - opet noćni radovi, ali kraj se ne nazire

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti

Pre tačno godinu dana počela je rekonstrukcija Tvrđavskog mosta, ali radovi i dalje traju i njihov kraj se ne nazire. Sinoć je most bio neprohodan zbog radova, a građani su mogli da čuju buku mašina, ali ne i odgovore nadležnih zašto se opet radi tokom večeri i da li će tako biti i narednih dana.

Iako je rok za završetak rekonstrukcije mosta koji u centru Niša povezuje dve obale Nišave bio 4 meseca, godinu dana kasnije radovi još traju. Večernji radovi na Tvrđavskom mostu, slika3; foto: JV Peskarenje oko 22 sata, a most zvanično nije zatvoren; foto: JV

Zato su i sinoć nešto pre 22 sata radnici bili na mostu - zbog mašine koja je bila uključena bilo je bučno, a prolaz tokom peskarenja nije bio moguć, iako most nije zvanično zatvoren za pešake niti su radovi bili najavljeni.

Most zvanično nije zatvoren, ali mi ne možemo dalje, jer oni ovde nešto prskaju, nije moguće da se prođe. Godinu dana nisu praktično radili ništa i sad rade u ovo doba, a da o tome niko nije obavešten niti možemo dalje odavde - navode prolaznici.

Večernji radovi na Tvrđavskom mostu, slika2; foto: JV Nepoznato da li će nastaviti da rade tokom večeri; foto: JV Zašto ponovo rade tokom večeri, šta konkretno i da li će nastaviti i narednih dana, nisu odgovorili iz Direkcije za izgradnju Niša.

Nije poznato ni dokle su stigli sa radovima i kada će biti okončani, a kako je ranije rekla gradonačelnica Dragana Sotirovski najkasnije do 1. maja izvođač mora da rekonstruiše Tvrđavski most kako ne bi plaćao penale za kašnjenje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Torpedo

    19:44 // 4. 3. 2021.

    Sad kad ga stisnu, lom ce naprave ! Jadan most, arhitekta mu se u grobu okrece , doziveo da ga sredjuju menadzeri strukovnih studija i fizikalci !

  • Železnice Srbije

    09:09 // 4. 3. 2021.

    Dali je tv reporterki, nastavnici geografije Dragani Sotirovskoj poznat podatak da je kralj Aleksandar 1885. godine za period od tri godine sagradio prugu Beograd - Niš u dužini od 248 km u vreme kad nije bilo struje, hidraulike, kamiona...? Pri tom neću nabrajati koliko je izgradjeno mostova, tunela i stanica na toj pruzi a ova banda snsOVACA nije sposobna da za dve godine jedan most prefarba??

    • Smuk

      17:09 // 4. 3. 2021.

      @Žel. Srbije : Vi ste optimista u pogledu obrazovanja, znanja i istorije Srbije-naše "izabrane"gradonačelnice?
      Izvinite , morali ste naglasiti ,za svaki slučaj, da je na vlasti bio Kralj Aleksandar Prvi Obrenović !!! Hvala Vam na podsećanju!
      Znanje se stiče željom ,dugotrajnim, svebuhvatnim školovanjem...a ne preletanjem iz osmog razreda na SNS "fakultet" i diplomski rad !
      Ja sam malo zaost

  • Marin sin

    03:44 // 4. 3. 2021.

    strašno.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: