Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:40, 11. 9. 2023.

“Svi za jednog, jedan za svi” - protest i kratka blokada Brzobrođana, sutra očekuju Vučića

IMG-00bc7053160c81530c2c41981fc69c20-V Novi protest u Brzom Brodu, godinu dana od prvog; foto: JV/Sonja Vidojković

Na današnji dan pre tačno godinu dana Brzobrođani su prvi put protestovali protiv izgradnje nadzemnog dalekovoda u svom naselju, a nakon 9 meseci pauze ponovo su na ulici, jer se izričito protive da dalekovod "visi" iznad njihovih glava. Preneli su okupljenima utiske nakon sastanka u Vladi, rekli da Vučić sutra dolazi u njihov komšiluk i da imaju obećanje da će da ih poseti, a potom uz poruku "Svi za jednog, jedan za svi" krenuli u protestnu šetnju i blokadu puta ka Niškoj Banji, koja je trajala manje od sat vremena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • sebični Pedro

    18:58 // 11. 9. 2023.

    Stiže parizer i sok od 2 L. Da umiri raju sirotinju.

  • Nišlija 1

    00:07 // 12. 9. 2023.

    Svi dobijate radna mesta po izboru pa čak i u Vodovodu!!!
    I TOLIKO OD PROTESTA
    NEMA VIŠE PROTESTA

  • Смејање и туга

    00:24 // 12. 9. 2023.

    Глуп народ

  • Raša

    07:20 // 12. 9. 2023.

    Danas će Vučić po starom dobrom receptu telefonom da Zamoli nekog da im se reši problem i pred izbore umesto dosadašnjih 85% glasova za SNS dobiće i 105 % glasova za opstanak njega i toliko prozivane Gradonačelnice.

    • Milos

      08:40 // 12. 9. 2023.

      bravo, zaboravio sam tu opciju "alo, ajde vidi da sklonis ove dalekvode... aha, ok... evo to ti je reseno" vrh. I onda svi kao WOW, kako resava probleme, odo da glasam

  • Milos

    08:37 // 12. 9. 2023.

    samo da pitam ko je na lokalu podebio? AKO je ista stranka ne znam sta se bunite - kao niste znali sta rade? mislili ste da ce da rade za dobrobit gradjana? I sad vam mozda rese te dalekovode i vi prestanete blokade? znaci lepo zivite, samo dalekovod problem? drugo sve super? prodajte stan / kucu pa se preselite negde drugde. Sto bi to bio problem kad lepo zivite?

  • Boban Zdravković radnik u Arhivi

    08:45 // 12. 9. 2023.

    Poznato je,pravilo savezništva sa đavolom.NE ČINI TO. Verujem da narod iz B. Broda ima iskrene namere i pokušava da zaštiti sebe od potencijalnog zračenja i velikog problema sa tim.Ali u kojoj državi predsednik republike dolazi kao "supermen" i da rešava on lično takve probleme.Čista politička promocija.Gde su institucije,inspekcije,sudstvo...Izgleda da je dotični predsednik preuzeo sve uloge.

  • Zoran Mučibabić

    10:27 // 12. 9. 2023.

    Pa te proteste i vode SNS puleni iz Brzog Broda, svi oni tetovirani momci, koji će sad da dobiju nalog da budu mirni pa posle neka blokiraju ulice i ometaju građane koji se vraćaju sa posla i voze malu decu. Kada budu izbori pratite koliko će da dobije Sns u Brzom Brodu, umiriće masu i ugasiti proteste,a zauzvrat će da dobiju radna mesta u javnim preduzećima.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: