Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:35, 11. 3. 2021.

Godišnjica korone u Nišu - lekari i građani iscrpljeni, prete im nove mere dok očekuju stari život

Korona ljudi; foto- Vanja Keser Do kada život pod maskama - nema odgovora; foto: Vanja Keser

Tačno godinu dana od kada je prvi put zvanično potvrđeno da su u Nišu na lečenju pacijenti sa virusom korona, lekari su i dalje u skafanderima i ponovo upozoravaju da je situacija i pored vakcinacije jako teška i da su iscrpljeni. Doktor Steva Stanišić je skafander skinuo tek kada je morao u izolaciju zbog virusa koji je dobio pomažući pacijentu. Kaže da za 36 godina karijere ovakav tempo rada ne pamti, da predugo traje, ali da je ipak optimističan i veruje da ćemo do leta moći da odahnemo.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mara

    09:18 // 11. 3. 2021.

    Narod je maksimalno iscrpljen i ožalošćen.Nažalost.Zdravstveno radnici 50% jesu ,50% su se lepo odmorili kad stižu da rade po privatnim klinikama.Ovome nema kraja.

  • Шопинг у Милану

    09:26 // 11. 3. 2021.

    Прошле године,пред изборе велики син наших народа и народности,Александар Вучић,прогласио је победу над најсмешнијим вирусом.Ја му верујем,а ви?Какве сад нове мере,сви сте мрзитељи Србије,издајници,жута Шолак-Ђилази,другосрбијанци.

  • Milan

    09:41 // 11. 3. 2021.

    Sta je bilo juce red ispred Covid ambulante kod staro groblje, sve sama omladina. Omladino opametite se već jednom oćeš coronu ili zdravlje

    • vladimir

      13:54 // 11. 3. 2021.

      mozda zivota?Mozda nije vise komunizam (hvala bogu) pa nemora da slusamo naredjenja.ko se plasi ima svoj stan pa se zakljucaj lepo

  • BATA

    11:30 // 11. 3. 2021.

    Sta je cudno.Ako su doktori ne znaci da znaju o cemu se radi.Tako je kada slusas.Umesto da se okupe,razmotre situaciju,naprave obdukciju,pocnu sa ukinutim lekovima oni slusaju EU i Nemacku koja je jedan od glavnih stratega.Da ne strcimo,da pratimo Evropu.A na celu je SZO.Nama uvalili onog slovenca Ivanusu da prenosi direktive.Lepo kazu ,ne testirajte testom koji nije za to,ne dijagnostikuje,lazan

  • Torpedo

    18:15 // 11. 3. 2021.

    Znamo da u ovom propalom gradu ima mnogo nepismenih, ali da ima ovoliki broj umobonih, nisam se nadao ! Sto je najgore, kod nekih su ove osobine kombinovane !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: