Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:12, 27. 6. 2019.

Gomila smeća pored praznih kontejnera, đubre i na lokacijama koje se svakodnevno čiste

deponija duvanište Kontejner prazan, ali gomile smeća pored njega; foto: čitalac

Pobacano smeće je skoro svakodnevna "dekoracija" sokaka koji spaja Balkansku i Davidovu ulicu u centru Niša, a otpada ima i na obodima grada. Dešava se da su na nekim lokacijama kontejneri prazni, dok je pored njih gomila kabastog otpada, a mesta koje radnici JKP Mediana svakodnevno čiste pune su đubreta, pa u ovom preduzeću kažu da su rešenje podzemni kontejneri.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • ???

    14:44 // 27. 6. 2019.

    Dajte,komunalci,napravite tajnu akciju od 10 dana,kaznite nekolik njih za primer,pa da vidimo sta ce biti.Pokusajte bar nesto.

  • Ljubica

    14:17 // 27. 6. 2019.

    Nemam vise reci!!! Alo seljaci, dziberi, kreteni... da li ste svesni sta radite!??? Sve unististe i dalje nastavljate! Da li imate trunku vaspitanja i pojma sta radite svima nama s i sebi!!!?

  • Prcko

    13:42 // 27. 6. 2019.

    Resenje je da se smene i otpuste svi rukovodioci u Medijani jer ne znaju da rade posao. Oni ne umeju da rese problem ako kamion ne moze da pridje deponiji. Naravno to se nikada nece desiti i svi znamo zasto. Tako da gradjani uzivajte u smecu, sokovima trulih djubretarskih kamiona, konjskom izmetu, zagadjenom vazduhu i ostalim SNS poslasticama pa glasajte ih ponovo za dobro zdravlje i cist Nis.

  • Nisliski mohikanac

    13:32 // 27. 6. 2019.

    Nismo mi za pod. Kontejnere nego pojuriti komunalnu koje nigde nema da pocne ozbiljno da kaznjava. To sve bwcaju jedni te isti te ako njih kazne resen

  • admila Idimum

    19:21 // 27. 6. 2019.

    Наш град (Ниш) је ругло Србије по питању хигијене на јавним местима. Често пролазим поред "Жњљиног игралишта" у самом центру зеленог дела града: смрад, ђубре а не може се проћи од смрдљивих поточића. Што је најбитније, ту, тик поред игралишта је пунпа за пуњење цистерни за прање улица у граду. Баш смешно и тужно:(
    Управници стамбених зграда да раде свој посао и очисте зграде којима управљају!

  • zika

    13:27 // 27. 6. 2019.

    U Dusanovoj ul nema kante za otpatke....sklonili su pre par mes i nisu postavili nove. Cela Dusanova, pa sve do Pirotske rampe, ima ukupno 3 kante.

  • mia

    15:52 // 27. 6. 2019.

    Komunalna policija nek pocne nesto da radi!nigde ih nema!Pozvati na odgovornost,smeniti,poceti da rade...divno mesto za obilazak panoramskim autobusom

    • penzionerka

      11:16 // 28. 6. 2019.

      Da rade po ucinku,ovoga ne bi bilo.

  • Mara

    15:21 // 27. 6. 2019.

    Sramota

  • Sloba

    15:25 // 27. 6. 2019.

    Ta se boljka teško leči...

  • djoka

    09:21 // 28. 6. 2019.

    ovo tri medijane ne mogu da rese. ako ne postoje da se donesu propisi i da se kaznjava svako ko baca otpad na nepropisan nacin. i u gradu i u selima. i jos zabraniti pljuvalje po ulicama, bacanje zvaka, papirica, unistavanje javne imovine ...
    pljunes, i op 50 evra plati bato ili seko. bacis papiric isto 50 evra. istovaris otpad pored kontejnera 500 evra.
    kazne i nista drugo ovde ne mogu da pomogne

    • ???

      11:18 // 28. 6. 2019.

      Dovoljna kazna im je I 2000 dinara.Ali treba NEKO DA JE NAPISE.

  • Slager pevac

    17:12 // 27. 6. 2019.

    Je l'je to danas izraz za vecu platu koja se obecava radnicima u JKP i drugim drzavnim instoticijama i ohrabruju ih da lose rade prema jednom delz gradjana koji nisu pozeljni ili zato stp nisu u stranci dok druge nesrecnike od malena brojcano smanjuju na razne druge nacine.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: