Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:28, 17. 9. 2015.

"Gorica" rasformirana, ostaju joj samo groblja

gorica "Gorici" ostaju samo groblja; foto: JV arhiva

Javno komunalno preduzeće "Gorica" iz Niša trebalo bi, odlučilo je Gradsko veće, da bude delimično rasformirano i da se stara samo o grobljima. Zaduženja i radnike "Gorice" preuzimaju "Mediana" i "Parking servis".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nislija

    23:09 // 17. 9. 2015.

    Pre 7god.se odvojili sa nulom i svom potrebnom opremom sad ih vracate u medianu da i nju unistite sa dodatnim viskom nerentabilnih radnika. A ko ce odgovarat za dugove u gorici? Ovde su svi ludi izgleda. Kuku nama sa svima vama

  • Mima

    23:12 // 17. 9. 2015.

    Pa jel treba i mediana da rikne sa dodatnim viskom radnika koji i ovako ima. A dugove u gorici nikom nista ko maznuo ne odgovara. Abre ljudi urazumite se vise 20god.se svi igrate sa ovim gradom.

  • Mima

    23:18 // 17. 9. 2015.

    Jos sest meseci i mediana ce u kolaps sa ovim dodatnim viskom radnika. Ima se podavimo u djubre ko sotke. Aman dal ste sas mozak sta radite bre?

  • Милосав

    23:48 // 17. 9. 2015.

    Иза свих, власти у Нишу, остају гробља. Пустош. Шта год да пипну, то нестане. Они, који запошљавају фамилију и пријатеље, причају о превеликом броју запослених! Где су границе неморала? На почетку текста "Grad je sva dugovanja izmirio" а на крају "ali je obećao da će Grad izmiriti sve obaveze."!!!

  • motoma

    23:57 // 17. 9. 2015.

    ..pod hitno izbaciti parking za vozila gorice iz tvrdjave...koliko treba neko da bude neuk, pa da dozvoli parkig za kamionete u sred parka..samo u nisu

    • ma samo opušteno, vrana vrani oči ne vadi

      21:16 // 18. 9. 2015.

      Ma srušiše po nalogu bivšeg direktora Jezde i zid zaštićen zakonom i naravno NIKOM NIŠTA. Sve su to kadrovi Miletovi mezimci i stručnjaci za sve fele. Knižara NKC neće više da proradi i nikom ništa, kao da ih imamo desetine u Nišu. Ponovo kadar SPS.

  • krojf

    00:08 // 18. 9. 2015.

    I šta sada,spiskove radnika kao predlog za racionalizaciju çe praviti dva drugara,eksperta-Bandjuri Jovanić,koji je uništio Goricu-sprdnja opet

  • anon

    00:15 // 18. 9. 2015.

    Ko je zaposlio toliki višak radnika u Gorici? Ko je napravio toliki minus u budžetu Gorice? Ko je odgovoran za formiranje Gorice, za šta sada i priznaju da je bila loša ideja? Ako je grad izmirio dugovanja prema Gorici, zašto radnici još nisu primili zaostale plate?

  • shaft

    05:44 // 18. 9. 2015.

    Cega god ste se dotakli,koalicijo na vlasti,upropasceno je!Rasturate firme kao da su lego kockice,a ne mesta gde rade ljudi!Jel Toplana na redu?Perisic za plate radnika Gorice ne zna,ali svoju ogromnu je na vreme primio!

  • cvetanovic milan

    07:35 // 18. 9. 2015.

    da je samo u gorici da 1 sisa travu,a 2,5 posmatraju,u svim niskim javnim preduzecima je tako,da samo covek vidi one iz vodovoda,to je smeh,2 kopaju,a njih 8 posmatraju,sve se naplacuje iz novcanika ovog vec siromasnog naroda,razni eksperimenti preko naroda,ako ovo neuspe,oformicemo i 3 preduzece,i tako dalje,kakva racionalizacija,a to sto su bahati,nekulturni na raznim salterima to je posebno.

    • daki

      08:12 // 18. 9. 2015.

      Ja bih voleo da neko, krivicno, odgovara za sve gubitke koji su nastali u Gorici. Isto tako da se procesiraju oni koji su doveli na celo Gorice ljude koji su je unistili kao i oni koji su trebali da kontrolisu njihov rad. Inace vodovod vec 10 nedalja ne zavrsava 50m ulice Koste Stamenkovic. To su ti partiski experi za muvacine.

  • Petar

    09:49 // 18. 9. 2015.

    Kako se razaraju preduzeća i dovode do propasti, to znamo (već može svaki građanin da napiše disertaciju), ali kad već...Pa mogli su da "unište" (ne bi me čudilo) i groblja i time oduzmu pravo građanima na umiranje!!!

  • Les Misérables

    13:17 // 18. 9. 2015.

    Tomu za direktora !!!!

  • gocko

    14:40 // 18. 9. 2015.

    Jednu sijalicu ne mogu da zamene u N. Banji u ul. Petra Seratlića . Pisao sam zahtev Direkciji pre tri meseca, zvao telefonom u Sarajevsku direktno šefa ali niko ne reaguje. Dan je kraći a stazom prolaze deca i stariji ljudi. Sramota zar treba da se neko povredi u mraku...

  • Mica

    15:07 // 18. 9. 2015.

    Igoru Jovanicu i Igoru Novakovicu i dve nacrtane ovce covek da poveri ne bi umeli da ih sacuvaju! Velika im ova igracka pa im dali manju,sramota!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: