Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 8. 6. 2018.

Grad Niš 3 godine znao, a ćutao o nezakonitostima na aerodromu

aerodrom Vrelo na aerodromu; Foto: A. S.

Iako je još 2015. u svom izveštaju Džavna revizorska institucija ukazivala na protivzakonito uvećanja plata zaposlenih na Aerodromu “Konstantin Veliki”, niški Sekretarijat za komunalne delatnosti, kaže šefica Odseka budžetske inspekcije, je tek 3 godine kasnije ovaj protivzakonit čin prijavila inspekciji, a onda Veće smenilo direktora Vladicu Đurđanovića. Rukovodstvo niškog aerodroma tvrdi da je niška vlast znala i odabravala svaki potrošen dinar.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan,Niš

    17:29 // 8. 6. 2018.

    Pa naravno da se sve znalo ali je bio embargo na objavlivanje i postupanje.Sada kada treba od toga oprati ruke a svaliti krivicu na direktora aerodroma i naravno postaviti poslušne i kooperativne.A rekoh ja pre neki dan idu Darko i Zvezdan,oni su uostalom i najodgovorniji za ovaj haos.

  • Овца за шишање

    17:39 // 8. 6. 2018.

    Овде нема места чуђењу - тако раде сва јавна предузећа. Плате се појединцима увећавају а новац се дели са владајућим странкама. Да и не говоримо о десетпостотном константном умањењу у јавним предузећима што је чист харач снс-ОВАЦА!

  • razocarani SNS-ovac

    17:59 // 8. 6. 2018.

    Neobavešteno Gradsko veće. Tri godine im je trebalo da vide da se "troše" višak para. Pa oni i ne trebaju da budu vlast, kada ne znaju (a znaju) šta im se događa ispred nosa. Sada očekujem biser izjavu doktora Banđura o tome šta je dobro za Niš i aerodrom. Neka lepo priznaju da je cela ova afera "Aerodromske plate" namerno inicirana jer ljudi sa aerodroma ne žele da im naređuju Beograđani.

    • Lola

      19:02 // 9. 6. 2018.

      @razočaraniSNSovac, pa ti si baš razočaran, mora da ti izmakla neka dupla plata. Pa tiBandjur smeta.

  • buca

    18:22 // 8. 6. 2018.

    Sta kaze Bulatovic?Da li je znao?

    • dr Zoran

      19:21 // 8. 6. 2018.

      Buco znao je, nazalost nije razumeo o cemu se radi.

    • Zlobnik

      19:24 // 8. 6. 2018.

      @buca : Šta pa on ume da kaže - ako mu ne kažu ?

  • maja

    19:44 // 8. 6. 2018.

    džabe ste ga smenili!Nišlije ne daju aerodrom!!

  • Numancia

    19:52 // 8. 6. 2018.

    Boze,kako naivno,prozirno,neinteligentno...
    Vidite li kako se obracunavaju sa svojim kadrom(koji ima putera na glavi),u cilju otudjenja objekta,koji su nasi stari gradili iz sredstava samodoprinosa!Sta je ostalo,za nas,obicne smrtnike?
    Totalna konfuzija,pocinje svako na svoj status da misli,po sistemu-gurni onog do sebe,da on ne bi gurnuo tebe.

  • pitanje je samo

    19:55 // 8. 6. 2018.

    gde josh ima nezakonitog povećanja koje nije politični aktuelno

  • Ozren

    20:00 // 8. 6. 2018.

    Znaci 3 godine znaju I drze u fioci.... pa kad treba vadi....Tako rade ucenjivaci, mafija, kriminalci I ostala bagra. Vrzino kolo....Ostavka gradonacelnika, veca, celokupnog gradskog rukovodstva I otkaz nesposobnima u inspekciji!

  • sada

    21:30 // 8. 6. 2018.

    odite i napijte se ko stoka, jer jer je vama bitnije da aerodrom preuzmu i zakatanče beogradani, pošto vaši prijatelji nisu na vlasti, nego da bilo šta korisno uradite za svoj grad.

  • ???

    07:16 // 9. 6. 2018.

    Da li ce ovo Bandjur da zasedne u Djurdjanovicevu fotelju?

  • vise od igre

    07:34 // 9. 6. 2018.

    Docice Bandjur da zavede red na aerodromu.

    • Lola

      19:00 // 9. 6. 2018.

      @više od igre i treba Bandjur ili neko njegovog ranga. Neko ko zna....e sad ima iskopleksiranih, koji će reći" gde je Bandjur rodjen" najjači argument.cccccc

  • ***

    09:07 // 9. 6. 2018.

    Evo Bulatovica,gost je na TV Belami.Pa,povracacu od njega.Aman,covece,da li znas sta pricas i koliko mozes da slazes?STID ME JE KO NAM JE GRADONACELNIK.

  • Sta ce biti sa komunalnim delatnostima

    10:02 // 9. 6. 2018.

    Gradonacelnice, koje mere ce te preduzeti u vezi komumalnih tamo ima 4 pomocnika sekretar Koji vrse kontrolu javnih preduzeca zbog toga valjda i postoje, I zato su formirani I trose pare vec osiromasenog naroda da li je moguce da Oni ovako veliku nepravilnost prijave tri godina kasnije a da ce ostati nekaznjeni.Kada se Desi zlocin kaznjavaju se I izvrsioc I POMAGAC ili su Oni Beli Medved

  • Nišlika

    10:41 // 9. 6. 2018.

    Sve ovo je uobičajeno. Kada se otkrije neka nepravilnost, stavi se u fijoku i čeka se pogodan momenat za aktiviranje. Sada su skontali da je pravi momenat, da bi pokušali da daju beogradu aerodrom. Sve strukture vlasti rade na ovaj način. Sve je tako odvratno korumpirano, da mi je muka i da čitam o ovakvim podvalama. Da nema Južnih vesti ovo niko ne bi ni znao. Vi ste jedini koji se bave novinarst

  • Nišlija

    10:41 // 9. 6. 2018.

    Da nema Južnih vesti ovo niko ne bi ni znao. Vi ste jedini koji se bave novinarstvom u Nišu. Ostali se bave partijskom propagandom.

    • iz inozemstva

      12:32 // 9. 6. 2018.

      Pa u Srbiji,koliko vidim,osim Juznih vesti i nema nezavisnih
      medija! Ili su partijsi ili strani,a nikad objektivni! Uzas!

  • BATA

    12:45 // 9. 6. 2018.

    Pojavio se gradonacelnik sada kada nema direktora.To je to,oteras coveka i ne das da kaze a onda ti ospes iz topova.Pazi povecao platu pre tri godine a ja nisam znao.Tako misle i na skupstini,bez ikakvih podataka sa aerodroma plasirace recimo taj Bandjur podtke o malverzacijama na aerodromu za koje oni naravno nisu znali i ako su ih odobravali.Zlocin je povecati platu?Doveli onu gospu da kaze.

    • Aperkat

      18:43 // 9. 6. 2018.

      Tako ih je ucio crveni "vojvoda"!

  • BATA

    12:54 // 9. 6. 2018.

    Smesno sta ona gospa iz inspekcije prica.Oni se toliko upleli u budalastine da sebe stite ovom smenom.Ova gospa sedi pored gradonacelnika za koga ne znamo da li je vojni invalid penzione ili lice sposobno za rad.Kao penzioner jos moze da koristi popuste.Ako je penzioner da li je Vulin ispitao zakonitost njegovog penzionisanja posto covek bio direktor pa gradonacelnik.Gospodjo ko krsi zakon?BRUKA.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: