Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:48, 29. 9. 2016.

Grad Niš formira komisiju za bolju kontrolu inspekcija

inspekcija inspekcije pod lupom; Ilustracija; foto: JV arhiva

O načinu i kvalitetu rada svih gradskih i opštinskih inspekcija ubuduće će brinuti Komisija za koordinaciju inspekcijskog nadzora na čijem će čelu biti većnik Svetozar Aleksov.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • maki

    16:21 // 29. 9. 2016.

    hahahahahhhaha, "inspekcija" koja kontrolise inspekciju! Samo u Srbiji brale...i to vece sa cak 20 clanova. Mala je ova zemlja koliko "poslusnih" treba uhlebiti.

  • Ovca za šišanje

    16:25 // 29. 9. 2016.

    Хехехе... Ако НЕ ЖЕЛИШ ништа да решиш само формирај КОМИСИЈУ! Беее, беее, беее...

  • shaft

    17:02 // 29. 9. 2016.

    Ajde da poverujemo u dobru volju i nameru komisije.Ali,kasno je,sistem su toliko usavrsili,godinama,tako da im celo Gradsko vece ne moze nista!

  • može

    17:04 // 29. 9. 2016.

    pod uslovom da u komisiji sede vlasnici privatnih firmi koji ne mogu da posluju od konurencije koja, pod kišobranom inspektora, radi na crno.

  • Jova

    17:29 // 29. 9. 2016.

    Samo vas molim da opet bude selektivno. Da kriminalci, lopovi, politicari i dalje budu zasticeni i njih inspekcija ta nova da ne dira a nekog jadnika kome je pala soba i on 10 god skupljao pare da je napravi oderite od kazne. Svakog ko zida kucu u kojoj ce da zivi odmah je srusite i njega na robiju a ove sto zidaju zdrade na trotoarima i ulicama ko do sad da ne dirate. Ova komisija apsolitno nema veze sa zastitom ljudi na gradilistima vec ce sluziti kao jos jedan izvor prihoda za izuzetno organizovanu, pametnu, strucnu sns vlast. I jos jednom samo selektivno po sirotinji!

  • Milisav

    18:02 // 29. 9. 2016.

    Nedavno je ispred Ideje u Čarnojevićevoj sazidan na trotoaru tj parkingu objekt. Ko je zidao čija je niko ne zna, svi ćute, niko ne sme ništa da pita.

  • Performans

    19:06 // 29. 9. 2016.

    Odeljenje Republičke prosvetne inspekcije nalazi se na istom spratu gde i Školska uprava Niš u zgradi Nišavskog upravnog okruga, preciznije kancelarija do koncelarije. Tu rade kolege i koleginice koje su na "istom zadatku", neki više od 20 godina. Možete misliti kakve su to rigorozne kontrole !?

  • Bulatović

    20:38 // 29. 9. 2016.

    Zašto je narod glasao za SNS,kad svu izvršnu vlast u gradu i dalje drže "bivši" URSovci...

  • Lahor

    20:59 // 29. 9. 2016.

    Cirkus

  • Pera

    21:09 // 29. 9. 2016.

    Jel će ta inspekcija nad inspekcijama da naloži nekoj inspekciji da reši problem čvoraka u ul. Pariske komune? Možda će najzad neko od njih da se izjasni ko ima veća prava na život u gradu, čovek ili ptice?

  • prof dr CVETKO Prvi

    22:28 // 29. 9. 2016.

    Neko od nauchnika /A.A./ reche da i svemir ima granice ,ali ljudska glupost ne!
    Da li je , mozhda , mislio na ove nashe "akademike" , ljude od "znanja, nauke i dugogodishnje prakse i vishegodishnjeg iskustva" ! Oni se ,stvarno zaigrashe, pucaju od "znanja" ...
    Ma shta ja tu...
    Kada je narod zadovoljan , ja mu nisam kriv !

  • Suzana Velojic

    08:15 // 30. 9. 2016.

    Strasno! Nemam reci za kolaps u ovoj zemlji, I sta vise da radi ovaj jadni, napaceni narod, koji vise nema ni za hleb a kamolo da placa ove neradnike kojima je posla uvek mnogo a para malo.

    • Simonko

      18:47 // 30. 9. 2016.

      PRAVO mesto za Bojzija naseg brata.Samo posteno.Rodjen da bude glavna faca pa ako treba i bez pare.Pare same po sebi dolaze.

  • nenad 2008

    13:26 // 1. 10. 2016.

    Da li će se istovremeno formirati Komisija, koja će pratiti rad Komisije za kordinaciju inspekcijskog nadzora ? A, Nišavski okrug zaštićen. K'o beli medved. Država u državi. Čak i da se uzme u obzir opravdanost formiranja Komisije, ona znači direktnu negaciju opravdanosti postojanja i rada Inspekcije u Nišav. okrugu

  • Sloba

    07:44 // 3. 10. 2016.

    Samo napred Tozo bice reda u ovom gradu, samo hrabro.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: