Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:46, 15. 1. 2016.

Grad Niš konkuriše sa 15 projekata kod EU

niš U saradnji s Bugarima po pare u EU; foto: JV arhiva

Trim staza pored Nišave, nova balon sala, turistički punktovi, pokrivanje otvorenog bazena, bibliobus i još mnogo toga može biti izgrađeno i realizovano u Nišu ukoliko novac odobri Evropska unija.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nislija

    18:04 // 15. 1. 2016.

    Perisicu,lose te savetuju... Projekti ce MOZDA biti odoreni OKTOBRA 2016... Ne lazite vise ljude, dokle vise, znate li za sram?

  • Pera Peric

    18:08 // 15. 1. 2016.

    Сетили се сад за Ниш пред изборе! Где сте били 4 године?! Не знам да ли сте приметили како радници из Турстичке организације у Душановој "цепају" игрице на компјутеру по цео дан, у радно време! Уместо да промовишу Ниш по свету, они играју игрице о трошку грађана Ниша!

    • Goca

      19:44 // 15. 1. 2016.

      Tako i u Vodovodu, sva sreća pa su izmislili smart fonove da imaju internet non stop, jer šta će drugo da rade kad i nema posla jer sede jedni drugima na glavu. 15 inženjera a posla ima za 2-3. Nova vlast je pa izmislila neka nova radna mesta za testiranje video igrica u Vodovodu.

  • Zeljko L.

    20:09 // 15. 1. 2016.

    A ko ce da vozi te turiste Guska&Hiljadarka TRANS drp sistem ili Perisic Express drp sistem???

  • Mica

    22:21 // 15. 1. 2016.

    Koji će od tih projekata narodu da donese hleba?Šta će nam balon sale i trim staze kad nemamo od čega da kupimo patike i opremu?Promašaj do promašaja a narod ispašta?Zna se ko može i živi od sporta, nije to za one koji jedva preživljavaju i krpe kraj s krajem.

  • Bata

    01:07 // 16. 1. 2016.

    Jel pitao neko nekad koju su rezultati rada kancelarije u Briselu?

  • DOKAZANI - "PROTEKTA"

    10:54 // 16. 1. 2016.

    Naleteo Perišića u muzej na UO vičući: "Jedva sam našao čoveka da uradi projekte"! Očigledno da su mu saradnici: Bata drvar,Neša guska, Bulat, Džuna i sl.- on beži od intelektualaca !

  • Dejan B

    10:56 // 16. 1. 2016.

    Molim JV, da objave tacne podatke o tome sa koliko projekata grad Nis i njegove opstine ucestvuju u ovom IP pozivu, kao i nayive tih projekata

    unapred zahvalan

  • nenad 2008

    14:07 // 16. 1. 2016.

    Da li je Grad/onačelnik/, TON takođe, zaboravio Bojanine vode, jedan fini, mini zimski centar, potencijal od 20-tak km2, koji može da preraste u "mali Kopaonik", kako se može čuti ? I sve to, na 30 km. od Niša. Ne malo zadovoljstvo, za male pare.

  • Cccccc

    14:12 // 16. 1. 2016.

    Perisicu, u medicini se aplikuje a sa projektima se APLICIRA! Pa imas taze dipl. menadžera Batu pa ga pitaj, on se sigurno razume u PCM.

  • Miroslav

    14:46 // 16. 1. 2016.

    Na Belamiju, 15. jan. Perišić izjavi kako je upravnik pozorišta u Niš-u, sestrić Vuković, mnogo doprineo "kulturi grada Niša", onaj što ga "demokratski" postaviše, i ne postideše se jer su obnevideli i "znaju šta rade". I " hiljadu taraba" koje pomenuše "oči istine" doprineše ovoj bruci. Neće biti čudo ako istog nagrade za doprinos kulturi, nagradom 11. januar čiji prvi dobitnik Mile Ilić gordo

  • vrana

    00:24 // 17. 1. 2016.

    Kad se urade projekti oni se prvo nose u Bg na odobrenje pa se onda oni koji se odobre salju u Brisel.Hocu reci da prvo odlucuje centrala.

  • Nenad Stanković

    13:14 // 17. 1. 2016.

    Pokrivanje otvorenog bazena? Zašto? Valjda mu je namena da bude otvoren. Nenormalni ljudi...

  • Igor Razvigor

    23:21 // 17. 1. 2016.

    Prihvatanjem kandidature, dostupni su nam fondovi za ruralni razvoj, a vi balon sale i trim staze. A gde je prekogranična saradnja, a gde su podsticaji socijalnom preduzetništvu. Ja sam protiv EU, al kad daju pare što da se ne iskoristi, a vi ni to ne umete. Nego, od kakvi je dobro je, za kakvi je još bolje. A da prođe neće ni jedan, 300000 za trim stazu, sve Šojić do Šojića.

  • mirjana

    11:16 // 18. 1. 2016.

    gradskoj vlasti sve je vaznije a sto ulica delnicka u vrtiste opstina crveni krst nema vodovod ni kanalizaciju bas ih briga sigurno nemaju svoj interes ali idu izbori

  • Nislija

    12:11 // 22. 1. 2016.

    Prilika da se neko ovajdi... Sta ima da se pokriva otvoreni bazen (pretpostavljam da je Cair u pitanju, drugi nemamo), kad je vec pored njega zatvoreni???

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: