Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:54, 2. 11. 2023.

| Društvo

Grad Niš kupuje 800 testova za drogu

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
marihuana
Test detektuje osam supstanci; Ilustracija; foto: flickr.com/horriblehuman666Follow

800 filtera za uzorkovanje pljuvačke na aparatu koji prepoznaje osam droga Grad Niš kupiće preko tendera, kako je navedeno, na osnovu Programa za rad Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja, koji je usvojen septembra prošle godine.

Procenjena vrednost nabavke kolektora za uzorkovanje za “DrugTest 5000”, tip “STK8”, nije istaknuta.

Ukupna cena dobara - nabavka ampula (uložaka) za uzorkovanje za potrebe droga testa i usnika za alkometre, data u ponudi Dobavljača za dobra iz čl. 1. ovog Ugovora, sa svim zavisnim troškovima, iznosi _________________ dinara bez uračunatog poreza na dodatu vrednost, odnosno _________________ dinara sa uračunatim porezom na dodatu vrednost - piše u Modelu ugovora.

“DrugTest 5000”, tip “STK8”, može da detektuje amfetamine, benzodiazepine, THC, kokain, metamfetamine, opijate, metadon i ketamin, podaci su pojedinih proizvođača takvog aparata.

Tender se raspisuje na osnovu Programa za rad Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja u Nišu, usvojenog 1. septembra prošle godine.

Rok za podnošenje prijava je 14. novembar do 12 sati, a otvaranje ponuda zakazano je za taj dan od 12 sati u Gradskoj upravi za finansije.

Na čelu tog Saveta je, prema poslednjim podacima u koje su Južne vesti imale uvid, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski. Savet broji još 16 članova, a među njima su i pomoćnica gradonačelnice Vladislava Ivković, predstavnici Uprave za komunalne delatnosti, komunalne milicije, policije, Direkcije za javni prevoz, Parking servisa, Hitne pomoći i Prekršajnog suda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • a niko ovde ne kaze; bravo gradonacelnico

    18:25 // 2. 11. 2023.

    Alal ti vera Gago Sotorovski.
    ama sve znas kako treba da se nabavja i da se kupuje. Otkako si ti na vlasti Nis procvetao. Grad čist nema ni prasina ni djubre,sve si posadila cvece uvek sve super.
    Uvek si na posteno radila i alal ti vera kako si opravila nis,nemoj da sd predajes.Bijo sam i u drugi gradovi u pirot i leskovac nigde nije cisto ko u nis.

    • Djuradj Brankovic

      04:23 // 3. 11. 2023.

      Nadam se da si sarkastican, ali ako nisi, zivim i u Pirotu i Nisu, Pirot jedno 50 puta cistiji grad

  • Berija

    11:35 // 2. 11. 2023.

    Još jedna Sotirova špekulativna rabota.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: