Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:11, 21. 12. 2020.

Grad Niš pokrenuo plaformu koja sadrži podatke o imovini Grada i njenoj vrednosti

gradska uprava Grad Niš popisao svoju imovinu; foto: V. M.

Preko plaforme Geografskog informacionog sistema (GIS) oni koji budu želeli da investiraju u Nišu, ali i ostali građani, moći će da dobiju informacije o imovini u vlasništvu Grada. Ovim projektom, Grad je sistematizovao i u bazu ubacio sve podatke o nepokretnostima kojom raspolaže, kao i informacije o vrednosti, rečeno je na predstavljanju platforme.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mara

    14:56 // 21. 12. 2020.

    SDa se vidi šta haje još ostalo da se proda

  • Pera

    16:08 // 21. 12. 2020.

    Karte su vam stare, vidi se da nisu obnavljane bar 5 godina. Ili vaši IT stručnjaci ne znaju da to urade ili nema ko da im to naredi jer su im šefovi još veće neznalice!

    • Marko Jovanovic

      16:46 // 21. 12. 2020.

      Ma ko zna koja je to prica, to je neka firma GDi.. uglavnom hrvati, ima nesto i srba, imas na linkedIn-u "GDi GROUP LLC". Prilicno lose resenje u odnosu na OpenStreetMap. To su sigurno uzeli kes od EU i projekata i napravili glupost, pare nestale, sistem ne radi dobro, morace da se menja za par godina.. A mi dobili nista.

    • Nije lepo da vređaš 21 vek!

      19:51 // 21. 12. 2020.

      Ti si neznalica Pero ALI SI SE BOGATO OŽENIO PA TRENUTNO TI SE MOŽE BAHAĆENJE PREMA DIPLOMCIMA ima IT stručnjaka itekakvih i to sa pravom diplomom a ne kao tvojom prizetkastom.

    • Odsek za GiS

      21:30 // 21. 12. 2020.

      Kada odete na sajt grada u okviru Gradske uprave postoji Služba za IT u kojoj postoji odsek za GIS i upravljanje sadržajem (tako bar piše) valjda se oni bave unosom podataka u te karte,nemoguće da su stare valjda zato Odsek i postoji nije samo da postoji na papiru.A ako je to tačno da su podaci stari onda Šefovi treba da odgovaraju jer nije fer prema investitorima da imaju stare podatke.

  • Ouzo

    18:31 // 21. 12. 2020.

    Pa kad ,nista ne uradite, jer niste ni mislili da nesto radite, optuzite Djilasa !

  • Smuk

    14:51 // 21. 12. 2020.

    "Imovina grada Niša"???Da li se pod tim pojmom podrazumeva imovina svake vlasti /prošlih i sadašnje/, stečene na račun stanovnika grada Niša i okolnih sela? Ili su sve, dosadašnje i aktuelna vlast, tu imovinu stekle "svojim samopregornim i udarničkim /udaranjem po gradjanstvu/ radom i zaleganjem" a i ponešto što im je "od tatka ostalo",te to mogu da krčme i rasprodaju!
    E, "gradjani" Niša ...

  • Pera

    16:01 // 21. 12. 2020.

    Pošto je grad Niš sa svojim opštinama izglasao budžet za krkanje u kafane, predlažem da se u GIS ubace objekti za krkanje gradskih i opštinskih parazita Niša u crvenu trepćuću boju. Da narod zna gde da vas traži kada niste na poslu. Ipak, to su narodne pare koje vi trošite u kafanu!

  • Sf

    16:20 // 21. 12. 2020.

    Prvo platforma sa podacima o tome šta su posedovali političari, većnici i ostali budžetski uhlebljenici pre funkcija i nakon funkcija, da sve bude transparentno.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: