Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:49, 8. 2. 2022.

| Društvo

Grad Prokuplje sufinansira rekonstrukciju stambenih zgrada

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
grad Prokuplje
Grad Prokuplje će sufinansirati rekonstrukciju stambenih zgrada; Foto: Lj. M.

Za popravku stambenih zgrada u Prokuplju, iz budžeta će ove godine biti izdvojeno 5 miliona dinara. Na konkursu koji će biti raspisan krajem ovog meseca mogu da konkurišu u ime stanara isključivo ovlašćeni upravnici zgrada.

U Gradskoj upravi u Prokuplju ističu da će se popravka objekata sufinansirati sa 60% iz gradskog budžeta i 40% iz novčanog fonda Skupštine stanara.

Potrebno je da svi zainteresovani stanari stambenih zgrada u Prokuplju blagovremeno pripreme potrebnu dokumentaciju kako bi u roku konkurisali. Očekujemo da će podsticajna sredstva motivisati stanare da i sami ulože deo novca u uređenje stambenih zgrada u kojima žive – kažu u Gradskoj upravi.

Na teritoriji Grada postoji na desetine zgrada koje su u jako lošem stanju i na većini gotovo nikada nije bilo investicija u njihovo održavanje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Alex

    22:56 // 8. 2. 2022.

    Bilo bi lepo kada bi stanarima uz pomoc Grada palo na pamet da srede fasadu zgrade u samom centru preko puta hotela Hammeum, zgradu u kojoj je nekada bila Stara robna kuca. Zgrada je arhitektonski zanimljiva, ali nazalost fasada toliko propala, da se na pojedinim mestima vide cigle. U takvom stanju je vec barem 30 godina.

  • Kasaba

    15:15 // 8. 2. 2022.

    Ne radi Hala, Savićevac,trotoari užas,rupe u centru ,fasada opstine jel tu spada,itoje zgrada i ko ce da obnavlja,nacrtajte ime firme, Grad ruina,pola lokala u BID zoni pratni,sirotinja raja

    • JOKSA

      19:04 // 9. 2. 2022.

      Stoji sve sto kazes majstore Ali to ne zvuci lepo pred izbore :-) nego smo smislili nesto novo :-) A ono sto je staro Sto polomis noge duz glavne ulice kopa radi sta ko hoce sto kada asfaltiraju iskopanu rupu asfalt podignut 10cm nikom nista :-) Imas asfalt Mator sam konj i odmah da vam kaze i posle starih dodjose novi LOPOVI i posle ovih docice isti Sto kazu braca Romi MULO...KASABO ...

  • Ivan

    13:23 // 8. 2. 2022.

    Ha,ha,ha
    I pijaca je super ispala...
    A tek Lidl,što je lep....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: