Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:38, 29. 9. 2021.

| Društvo

Građani biraju najbolje idejno rešenje za uređenje prokupačkog Trga

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
izložba
Građani Prokuplja mogu da biraju jedan od 3 nagrađena radova za idejno rešenje gradskog trga; Foto: Lj. M.

Idejna rešenja pristigla po ranije raspisanom konkursu za uređenje Trga topličkih junaka u Prokuplju od danas će biti izložena u Galeriji "Boža Ilić", a građani će do 20. oktobra moći da odaberu najbolji od 3 ranije nagrađena po izboru komisije. U Gradskoj upravi kažu da je stiglo ukupno 12 radova i sva idejna rešenja će biti izložena.

Građani će moći da razgledaju radove i glasaju na glasačkim listićima zaokruživanjem rednog broja 1, 2 ili 3 koji ubacuju u glasačku kutiju postavljenu u Galeriji.

Želimo da putem ankete saznamo mišljenje građana o tome koje je idejno rešenje najbolje i najprihvatljivije za uređenje prokupačkog Trga. Pravo da daju svoj glas za najbolje idejno rešenje imaju samo građani Prokuplja pa će im za glasanje biti potrebna lična karta, kako bi dokazali svoje mesto boravka - ističu u lokalnoj samoupravi.

Inače, na konkursu koji je raspisao Grad Prokuplje, stručna komisija je izabrala idejno rešenje "Termoprojekta" iz Beograda kao najbolje i njima pripada nagrada od 800.000 dinara, drugu nagradu i 100.000 dinara dobio je Stefan Nikolić iz Beograda, a treću u iznosu 90.000 dinara Milan Radovanović iz Prokuplja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Des - pot

    13:55 // 29. 9. 2021.

    Sad građani da odaberu? Pa oni podeliše nagrade, izabraše najbolje rešenje i čovek uze 800.000. Ako građani izaberu drugog jel će ovaj da vrati pare?

  • Milos

    12:48 // 29. 9. 2021.

    A na potezu od tog Trga prema zgradi opstine- znaci na prostoru koji se granici sa ovim velelepnim resenjima imamo trotoare i parkiralista koji izgledaju kao da su bombardovani kasetnim bombama i za koje koliko znamo nije predvidjeno nikakvo sredjivanje?!

  • Čudesni dribling

    12:46 // 29. 9. 2021.

    Od 12 izabrano 3 (podobna) a vi građani sad izaberite jedno, svakako na NJIHOVO zadovoljstvo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: