Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:24, 19. 1. 2018.

| Društvo

Građani imaju još nekoliko dana da daju predloge za uređenje trga u Nišu

Autor:B. Ž.Izvor:Južne vesti
trg kralja milana
Novi izgled Trga kralja Milana; ilustracija: Gradska uprava Niš

Svi oni koji imaju neke predloge i primedbe u vezi sa planiranim novim izgledom Trga kralja Milana u samom centru Niša, koji bi do kraja godine trebalo da bude u potpunosti rekonstruisan, kako kažu u Sekretarijatu za planiranje i izgradnju, mogu da ih pošalju do 23. januara.

Građani mogu, dodaju u Sekretarijatu, da pogledaju prezentaciju rekonstruisanog trga u prostorijama Sekretarijata u Ulici generala Tranijea, do narednog utorka 23. januara ili da je preuzmu sa sajta.

Nakon toga, mogu da pošalju i svoje sugestija na adresu Gradska uprava grada Niša - Sekretarijat za planiranje i izgradnju, Ulica generala Tranijea br. 10.

Tokom javne prezentacije, svako pravno i fizičko lice ima pravo da dostavi pisanu primedbu, sugestiju, predlog u odnosu na predloženo rešenje - navode u Sekretarijatu.

Podsetimo, izgled Trga kralja Milana bi trebalo da dobije novu fontanu, popločan pešački most kao i prostor ispred Gradske kuće, a trebalo bi da bude uklonjen parking kod mosta kao i arhitektonske barijere, kako bi svi mogli da se kreću. Biće zasađeno novo drveće s desne strane od spomenika Osobodiocima ka Nišavi i napravljen širok prostor za pešake.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Strucnjak

    10:27 // 22. 1. 2018.

    Mnogo strucnjaka na jednom mestu. Lepo vam pise da posaljete idejna resenja a ne da komentarisete ovde. Ukoliko se stave drveca iz pravca Kralja Milana se nece videti tvrdjava jer ces da gledas u drvo. Bitno je da se menja Nis sto ce privuci turiste. Pored trga da se skloni i pijaca i da se oslobodi tvrdjava bice odlicno.

    • Modesti Blejz

      23:44 // 9. 2. 2018.

      Gradonačelniče, ti li si? Čujem smeta ti drveće da kroz prozor gledaš tvrdjavu. Sreća tvoja što ti je prozor okrenut na zapad...

  • nikola

    10:05 // 22. 1. 2018.

    Logično rešenje, lepo al ga realizujte ove godine. Mi Nišlije volimo da nam Niš bude LEP .. i umiven!

  • Za lepsi Trg

    08:48 // 22. 1. 2018.

    Predlazem da Juzne vesti posalju sve ove komentare u jednom dopisu kao zvanicne sugestije i predloge u okviru prezentacije ovog projekta. Valjda ce neko da reaguje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: