Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:38, 26. 9. 2023.

| Društvo

Građani kažu da "Mediana" nije obavila posao - u Duvaništu i dalje ima smeća

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
smeće4
I dalje ima smeća; foto: čitalac

Nakon što su se stanari nekoliko ulica u naselju Duvanište u Nišu žalili na smeće, JKP Mediana se pohvalila da je očistila taj kraj, ali građani kažu da Mediana nije odradila svoj posao jer je smeća i dalje ima u kraju.

smeće1 "Mediana" se juče pohvalila; foto: čitalac Međublokovski prostor od Gabrovačke reke, Ulice 27. marta, Patrisa Lumumbe i Naserove, sve do ulice Branka Miljkovića bio je pun smeća, kako pored kontejnera, tako i preko travnjaka, igrališta, oko klupica. Stanari su se žalili JKP Mediani, a samo par sati nakon što su se žalili i Južnim vestima, Mediana se na Fejsbuku pohvalila da je otpad pored kontejnera očišćen.

smeće2 "Ceo kraj je i dalje pun smeća"; foto: čitalac Ipak, kako javljaju od jutros, otpad jeste očišćen pored pojedinih kontejnera, ali međublokovski prostor je i dalje pun smeća.

Čistili su samo tamo gde su se slikali, ceo kraj je i dalje pun smeća. Ispraznili su kontejnere i sklonili neke velike stvari ispred pojedinih kontejnera, ali iza je ostalo smeće, na igralištu isto. Jutros su ponovo prošli, ništa nisu dirali. Nije tačno da su očistili sve, mi se žalimo na prostor između zgrada, to treba da se sredi, kontejneri se inače prazne - navode stanari.

Mediana je juče apelovala na građane da ne odlažu otpad van kontejnera, a sa tim su saglasni i pojedini stanari koji pozivaju nadležne da krenu da kažnjavaju one koji takve probleme prave, ali ističu da i Mediana treba da uradi ono za šta je nadležna - ukloni smeće i van kontejnera, održava i uređuje međublokovski prostor jer za to plaćaju račun.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ljiljana Djordjevic

    18:47 // 26. 9. 2023.

    Zbog ogranicenog prostora, javljam se ponovo i kazem da je novac vezano za mobilijar uzalud potrosen jer se deca izivljavaju udarajuci ga o zemlju. Na zapadu mobilijar se nalazi na gumenoj podlozi.Klupe i sto imaju plemenitiju namenu od penjanja na iste.Roditelji nezainteresovini za dete gledaju telefon.Djubre je iskljucivo odraz nekulture.Unisten je prostor za park i miran zivot!

  • Ljiljana Djordjevic

    18:31 // 26. 9. 2023.

    Postovani,
    Zbog ogranicenog prostora govoricu konktetno.Kada radite nesto za grad, pokusajte da se drzite normativa, i zakonskih odredbi kako bi sprecili unistavanje gradjana koji zive pored fudbalskog terena i mobilijara.Teren je ogradjen rezom od ogoljene zice koja zvoni po citav dan, go nema zastitnumrezu a reflektori zarad sake mladih ljudi koji divljaju na terenu svetle celu noc

    • Гага

      14:56 // 27. 9. 2023.

      Сада ће да буде запошљено још 25 ком.полицајаца....а већ имамо и тзв."чуваре паркова"...имамо,или немамо...нешто их нема...осим на платном списку!?

  • Dragan Niš

    16:59 // 26. 9. 2023.

    Pa nisu iz Medijane doneli smeće na igralište i između blokovskog zelenila.Nego sa terasa lete kese ,ambalaža od sokova,piva,konzervi od pašteta,uvenulo cveće i polomljene saksije.Možete ispod pojedinih prozora i terasa da vidite tačno šta su imali za doručak ručak i večeru.Nije grad za svakoga!!Ali ima leka kao u Nemačkoj prijave komunalna i kazne.Ako se prave mutavi onda kazna skupštini stanara

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: