Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 28. 6. 2020.

Građani koji nisu glasali mogu da provere da li je neko glasao umesto njih

glasanje2-foto-matijagacic Ima načina da se proveri da li je neko glasao umesto vas; Ilustracija; foto: M. G.

Kako bi otklonili sumnju da li je neko glasao umesto njih, građani koji nisu išli na biračko mesto i zaokružili neki broj na izbornom listiću, mogu da podnesu elektronski zahtev za proveru izvoda iz biračkog spiska preko sajta Republičke izborne komisije, poštom ili ako lično odnesu zahtev na pisarnicu Narodne skupštine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Samo Jako

    21:48 // 28. 6. 2020.

    Узалуд губите време. Ово су били једни од најпоштенијих избора у историји модерног гласања у Србији. Народ је масовно подржао најбоље. Сви у мом окружењу су гласали за странку најбољег Председника. Џаба тражите длаку у јајету, избори су чисти као суза. Пропао бојкот, и народ је јасно још једном дао највећу подршку у историји Председнику и његовој странци.

    • Boža

      23:16 // 28. 6. 2020.

      Vidi majstore,mora da ti okruženje nije dobro i da vas ima baš malo. Ili si metuzalem od 200 godina ili botina... I da,dobićete baš jako !

    • milan

      23:37 // 28. 6. 2020.

      3000 za gospodine za vas

    • Srdjan

      07:26 // 29. 6. 2020.

      Wau !!!

    • slavko

      09:29 // 29. 6. 2020.

      U ovo sto si napisao ni sam ne verujes!

    • Snezana

      10:20 // 30. 6. 2020.

      Meni je zanimljivo kako mozes da budes siguran u to kome su dali glas osim ako nisi imao uvid u njihove listice sto dalje znaci da si ih necim primora

  • Mara

    21:26 // 28. 6. 2020.

    sad je to najbitnije izgleda

  • MilosNis

    18:02 // 28. 6. 2020.

    I sta cemo kad se dokaze da ima hiljade takvih slucajeva, hoce AV da ponisti izbore mozda? Nemojte da nas sludjujete jos vise molim vas!!!

  • Jonca

    16:44 // 28. 6. 2020.

    Verovatno neko drugi umesto gradjana nije glasao,ali su zato gradjani bili primorani da glasaju,jer svako onaj kome je obecan posao morao je da obezbedi 10 glasova za velokog vodju i time bio uslovljen.To je narocito bilo izrazeno u medicinskoj struci.Znaci hteo ne hteo moralo je da se glasa da bi se clanu porodice ili poznaniku obezbedio posao.Ukoliko se ne varam to je krivicno delo.

  • Naissus

    20:59 // 29. 6. 2020.

    Zar je bitno?? SNS je dobio svaki glas onih koji nisu ni glasali

  • LudiMilojko

    04:22 // 29. 6. 2020.

    Pitaj brata lazova da ti kaze istinu.Svaki klinac od 5 godina sa administrativnom pozicijom moze da falsifikuje letronske podatke.Kvazi satra ovaj sajt sto odradeli samo raditransparentnosti da se pokazu kao posteni i iskreni...Vidi se da su ih lepo obucavali u austriji na kursevima pre 17 godina.

  • Nisam glasao

    22:36 // 28. 6. 2020.

    Nisam glasao, poslao sam mail u sredu još ne stižu da odgovore ako uopšte odgovore videćemo, ako je neko glasao umesto mene podneću krivičnu prijavu pa nek utvrdjuju i kažnjavaju ko je to uradio.

    • Nishlija

      10:27 // 29. 6. 2020.

      Pa ti "nadlezni" i proglasavaju uzbunjivaca za izdajicu, ubacuju glasacke listice, obezbedjuju sigurne glasove,... a ti ocekujes da ti odgovore ISKRENO???

  • milivoje markovic

    17:59 // 28. 3. 2022.

    slusam danas na b92 fokus Krstica i nisam cuo vece gluposti zadnjih godina.Kaze niko ne brani Ponosu da obidje celu Srbiju.Srbiju mogu da obidju samo stotine autobusa svakodnevno punih sendvica,pica,para i obecanja radnih mesta.Malo je Zvalavom to nego i svakodnevno bira tv na koji ce neograniceno govoriti.Djilasu je dozvoljeno samo 20 minuta na drugo programu rts.za afere ove vlasti nema mesta

  • Filozof

    20:24 // 28. 6. 2020.

    Jos jedna sarena laza.Problem nije u birackom spisku vec u vrecama sa viskom glasackih listica i falsifikovanim zapisnicima.Ako je na Predsednickim izborima bila novina sa vezicama i bar kodovima koji su morali biti indenticni na zapisnisima i vrecama sa birackim materijalom na ovim nazovite izborama to nije bilo slucaj.Vrecu sa plasticnim vezicom ne nemoguce otvoriti bez ostecenja vezice sa kodom

  • Ouzo

    21:46 // 28. 6. 2020.

    Na osnovu svega dozivljenog, RIK ima pravo da misli da su svi gradjani glupi i neobrazovani ! Tesko da bi sa ovakvom pricicom i ucenika 6 razreda prevarili i da bi im poverovao da zele istinu !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: