Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:11, 20. 2. 2022.

| Društvo

Građani opet apeluju na nadležne da poprave naprsli stakleni most u Parku Svetog Save

Autor:M. M. K.Izvor:Južne vesti
park
Građani još jednom apeluju na nadležne da obezbede parkove; foto: čitalac

Iako su iz Opštine Medijana pre više od 10 dana odgovorili da će Komunalna inspekcija ukloniti polomljeno staklo na mostu u Svetosavskom parku, srča je i dalje na mestu gde svakodnevno boravi na desetine dece. Građani opet upozoravaju na opasnost i pitaju nadležne da li će uskoro reagovati ili da sami skinu opasno staklo.

Nakon što je lepo vreme ponovo “napunilo” parkove, zabrinuti sugrađani strahuju za bezbednost dece koja se svakodnevno igraju u Parku Svetog Save.

Čisto informacija da ovo i dalje stoji polomljeno dok se deca igraju.... Jel moguće da dobijemo nekog hausmajstora da makar ovo staklo skine ili da ga mi sami skidamo? – pita sugrađanin.

Da je staklo naprslo, čitalac je upozorio još pre desetak dana. Kako je naveo, on nije uspeo da dobije nikog od nadležnih.

Pokušao sam da uložim reklamaciju telefonom, ali nisam dobio potvrdan odgovor da će se problem rešiti. Ovakvo stanje je od Nove godine, dakle već mesec dana. Havarija se nalazi neposredno pored crkve Svetog cara Konstantina i carice Jelene, usred parka Svetog Save, na 5 metara od dečijeg tobogana. Mesto je uvek prepuno dece – naveo je on.

Iz Opštine Medijana tada su odgovorili da su mejl prosledili Komulanoj inspekciji “koja će odmah krenuti u procedure rešavanja problema”. Ipak, kako upozoraju građani naprslo staklo i dalje je u parku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Torpedo

    17:27 // 21. 2. 2022.

    Briga ove sns skorojevice i dosljake za opasnost ! Njihova deca se ovde ne igraju, ne mesaju se sa sirotinjskom !

  • Za našu decu?

    23:50 // 20. 2. 2022.

    Da je, ne želim to, slomljeno staklo na zgradi nepotrebne Opštine pored mostića , Nj.V. predsednik opštine bi se LIČNO potrudio da se šteta na NJEGOVOJ zgradi popravi. Ovako, staklo na mostiću NIJE U NJEGOVOJ NADLEŽNOSTI, ni voda u jezercetu, ni česma pored ulaza... Čovek ZNA RED - i zato ću da glasam za njegovu listu? A kad neko dete nastrada, izjaviće LIČNO iskreno saučešće majci sugrađanki!

  • Alo

    20:27 // 20. 2. 2022.

    Objavljujete komentare manje čitajte...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: