Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:06, 14. 8. 2018.

Građani se žale na smrdljive ulice, iz "Mediane" šalju perače

Kamion smeće Mediana Biootpad se ne odvaja od ostalog, što za posledicu ima to da su kontejneri puni tečnosti, koja potom curi iz kamiona; Ilustracija; Foto: Vanja Keser

Tokom leta na vrućini smrad iz kontejnera se "oseća" više, a građani se žale da ovaj smrad poprimaju i ulice u Nišu, zbog toga što kamioni za odvoz smeća cure. Iz Javnog komunalnog preduzeća "Mediana" koje odvozi đubre, kažu da kada građani prijave da je "smećar" negde procurio, šalju perače ulica.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mara

    14:07 // 14. 8. 2018.

    Džabe se peru ulice ako kone neri i dalje cure.Treba njih zameniti

  • Hm

    14:07 // 14. 8. 2018.

    Sta znaci rec "zanavljati"?

  • Aleksandra

    14:19 // 14. 8. 2018.

    Paradoks što je "Mediana" zadužena za čistoću u gradu, a njihovi kamioni koji prazne kontejnere za sobom ostavljaju najveću praljavštinu i smrad. U normalnoj državi, za njima bi išli i perači ulica, ili bi komunalna inspekcija kaznila JKP. Međutim, kako mi nismo normalna država...

  • Aperkat

    21:11 // 14. 8. 2018.

    Ceo grad smrdi na septicku jamu!Vazno Maslakovicu da imas knjizicu SNS-a,pa mozes da pricas bajke,u koje ni sam ne verujes!

  • Duvaniste

    13:36 // 14. 8. 2018.

    Djerdapska ulica u duvanistu, deo od semafora prema mosticu kod gabrovacke reke, danima se oseca smrad i cela ulica je uprljana tim fekalijama, koje cure iz kamiona. Molim da ovo nekako resi

  • Petar

    15:08 // 14. 8. 2018.

    Ma celo Duvaniste smrdi .Drugi deo ulice Djerdapske, Majakovskog, Jelke Radulovica, Jelene Glavaski i da nepominjem druge. Smrad, stroka na sve strane

  • veljko

    22:43 // 14. 8. 2018.

    Dok ne pocnemo da razdvajamo otpad nece biti bolje. Jos da se kao u normalnim drzavama moze dobiti refundacija pri vracanju ambalaze, grad bi blistao

  • dv

    07:47 // 15. 8. 2018.

    bitno da se kupuju kamioni za parking servis da nas globe a za komunalno ne treba a gazimo smece o udisemo smrad.

  • Mordor

    17:40 // 15. 8. 2018.

    Durlan,3 keca...svake noci iz okolnih kuca pored nasih zardinjera ostavljaju stare krevete,tepihe,wc solje...Strasno na sta nam lici grad.

  • Prcko

    15:00 // 14. 8. 2018.

    Ovaj problem postoji vec decenijama i oni svake godine pricaju kako ce da ga rese, znaci lagali su nas sve vreme. Ovako kako ga "resavaju" proci ce jos par decenija da cemo morati da udisemo i gazimo po otpadu koji ostavljaju njihovi kamioni. Bitno da tamo sede jedni drugima na glavu, ko zna koliko sefova i direktora su naprimali, partijski kadar zbrinut i sta njih briga plata zagarantovana.

  • Realno

    15:10 // 14. 8. 2018.

    Grad nije nikada bio u ovakvoj situaciji ulice su prljave, kontejneri puni a na periferiji grada to i da se ne komentariše kakva je situaciji, ali bitno je da se KESE PO MARKETIMA NAPLAĆUJU I DA ĆE BITI PRIHODA I OD TIH STVARI a narod neka plaća i neka se guši kada dođu toplote, autobusi nikad stariji i prljaviji ulice isto ali zato tolke donacije odoše na priču o zaštiti sredine!

  • vozdovac

    15:52 // 14. 8. 2018.

    Na Pevcu iznesu kante na trotoar oko jedanaest,a kamion prolazi posle tri-cetiri sata.

  • Pirke

    22:39 // 14. 8. 2018.

    U Branka Bjegovica naselje izgleda salju kamione stare preko 500 godina! Ne samo sto smrde ulice, vec je i asfalt postao crn od tog curenja! Jos kad se napece sve na +30 stepeni...bude veselo! Za sta li placamo one racune, kad dobijamo najgoru uslugu. Usluga "smrdljivac plus"!

  • Glade u spreju

    23:12 // 14. 8. 2018.

    Ne smrdi samo leti. Smrdi 24/7, cele godine. Samo je cudo da vec nije, a pitanje vremena kad ce neka zaraza da se rasiri. Nis je najprljaviji grad a jos veci je problem sto se narod navikava na to. Kakvi kontejneri, kamioni i gluposti. Korupcija je zakon!

  • vajs

    01:11 // 15. 8. 2018.

    kod tasine stalno kese na ulicnim kantama, nocu ih ostavljaju, kod deligradske takodje, peru samo desetak ulica, sporedne i ne ciste, nema izgleda ko....na kraju 12. februara uzas kontejneri puni....gde li ide novac koji dobijaju od nas...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: