Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:43, 13. 9. 2017.

| Društvo

Građani slavili rođendan rupi, nadležni je odmah asfaltirali [video]

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti

Proslava rođendana rupi

Tačno mesec dana od raskopavanja niko od nadležnih nije asfaltirao rupu u Ulici 27. marta u Nišu. Grupa građana odlučila je da rupi nakon mesec dana proslavi rođendan, a ubrzo nakon “slavlja” rupa je asfaltirana.

baloni Nakon proslave, nadležni reagovali; foto: čitalacBaloni, torta, rođendanske trubice i svećice - rođendan rupi je proslavljen u velikom stilu. Orila sa rođendanska pesma Ulicom 27. marta, a kako kažu okupljeni građani, oni su na simboličan način hteli da ukažu na to da niko od nadležnih ne asfaltira rupu na putu.

Asfalt je, valjda zbog nekog kvara, iskopao Vodovod. Sanirali su to i ostavili rupu bez asfalta, sa znakom upozorenja. Već mesec dana teško prolazimo kolima ovuda. Nebezbedno je, a niko ne dolazi da sanira rupu. Zato smo rešli da joj proslavimo rođendan - priča jedan od organizatora proslave.

torta Nezaobilazna rođendanska torta; foto: čitalacOva akcija građana urodila je plodom, pa je tako rupa asfaltirana vrlo brzo nakon proslave rođendana. Stavljen je novi asfalt, a znak je uklonjen, pa su i građani zadovoljniji.

Podsetimo, ova grupa građana je nedavno na problem udarnih rupa ukazala sađenjem cveća u njima, svojom akcijom postavljanja bokserskih rukavica rešili su problem palih držača za zastave u Dušanovoj ulici, a u Čairu su postavili ormariće za prvu pomoć.

asfaltiranje Asfaltirana rupa nakon rođendanske proslave; foto: N. S.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • PROLAZNIK

    00:16 // 14. 9. 2017.

    Dobro bi bilo da ovih dana proslave "odlazak u penziju" drugom delu ove ulice- do mostića kod škole ,,Ćele Kula"- koji čeka asfaltiranje oko 40 godina!!!! Od ponedeljka će kiše, pa sledi gaženje blata usred GRADA Niša! ,,SREĆNA PENZIJA"!

  • Nemanja

    23:24 // 13. 9. 2017.

    R.I.P Rupa 2016/2017

  • Dragan,Niš

    22:56 // 13. 9. 2017.

    A šta je sa rupama na trotoaru ispred Doma Zdravlja??Njima je prošlo već40 dana,valjda čekaju da im stave pola godine?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: