Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:27, 2. 2. 2021.

| Društvo

Građani tvrde da je Trg učitelja Tase u Nišu i dalje u mraku

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
Trg Učitelj tase u mraku
Građani pišu da trg osvetljavaju svetla iz lokala; foto: čitalac;

Iako su najpre u odgovoru na pitanja novinara iz Parking servisa tvrdili da su kvar na rasveti na Trgu Učitelja Tase u Nišu otklonili, građani su ukazivali da je taj trg i dalje bio u mraku, te da nadležni u tom preduzeću ne reaguju na njihove prijave. U novom odgovoru iz Parking servisa kažu da se dogodio još jedan kvar na rasveti na trgu, te da je on otklonjen jutros, jer je bila neophodna asistencija radnika EPS-a.

Na navode Parking servisa da je kvar na rasveti na Učitelj Tasinom trgu otklonjen je još 27. januara, građani su reagovali tvrdnjama da je taj trg već 2 nedelje u mraku.

Njih smo obavestili da smo 2 nedelje u mraku. Da nema lokala i svetla iz lokala, bio bi totalni mrak. Deca se u parku igraju u mraku, vraćaju se iz škole u mraku. Sramota je da Trg Ucitelja Tase, park u centru grada, bude u ovakvom mraku. Sramota za grad, i za ljude koji rade ovaj posao i ništa ne rešavaju po tom pitanju, ni posle poziva da će rešiti, ni posle odlaska komšinice kod njih. Bruka za grad i ko radi ovaj posao - piše čitateljka.

Trg Učitelj tase u mraku Problem su, kažu, više puta prijavljivali; foto: čitalac;Poslednju prijavu problema sa svetlom na trgu u blizini centra grada, kažu, poslali su jutros.

Jutros sam opet zvala i kažu “Pa zar to nije rešeno?”. Evo dostavljam i slike od sinoć pa sami vidite kako su to rešili i izjavili u novinama - navodi čitateljka.

Ekipa Parking servisa je, prema tvrdnjama iz tog preduzeća, 27. januara otklonila prvi od 2 problema, koji su prijavljeni na Trgu Učitelja Tase i tom prilikom je izvršena proba osvetljenja, koje je tada, tvrde, funkcionisalo.

Drugi kvar, dodaju, do koga je došlo na istoj lokaciji i zbog koga je trg bio ponovo u mraku, zahtevao je asistenciju radnika EPS-a.

Nakon prijave građana u dane vikenda, 30. i 31. januara, da osvetljenje na pomenutoj lokaciji nije u funkciji, ekipe Parking servisa su ponovo izašle na teren i ustanovljen je kvar u vidu prekida na kablovima. S obzirom na to da nije u pitanju zamena sijalica već kompleksniji kvar koji zahteva poštovanje svih bezbednosnih procedura i asistenciju EPS-a, u čijem vlasništvu se nalaze trafo-stanice, kvar je otklonjen jutros - navode iz Parking servisa.

Podsećaju i da su njihove ekipe u protekle 2 nedelje sanirale 73 havarijska kvara, kao što su umršene mreže javnog osvetljenja, pokidani kablovi, kvarovi u razvodnim ormarima i trafo-stanicama, a koji su nastali usled vremenskih uslova.

*Tekst je izmenjen nakon dobijenih novih odgovora iz Parking servisa

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • MM

    15:30 // 2. 2. 2021.

    Leonarda da Vinčija je takođe u mraku već mesecima... zvali, prijavljivali i nikom ništa.

  • Неко из масе

    15:04 // 2. 2. 2021.

    И сад као грађани знају боље од Паркинг сервиса? Ма ајде...

  • Razbibriga

    14:28 // 2. 2. 2021.

    Ma, zabole ih mnogo, za vase osvetljenje, direktor se uslihtao templarki, a predsednik sindikata njemu , svi zaposleni sa knjizicama sns-a, podeljena solidarna pomoc od 42000, plate za nerad redovne...Idila !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: