Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:20, 24. 10. 2019.

Građani upozoravaju - krug EI zbog zapuštenosti liči na Černobilj

Djubre-EI-Prijavi problem Građani se pitaju ko čisti u krugu EI; Foto: Prijavi problem/čitalac

Nekada industrijski gigant Niša ni danas nije pust, jer se u krugu Elektronske industrije nalaze mnoge firme, pa i ambulanta, obrazovne ustanove i ugostitleljski objekti. Ipak, da li i ko čisti prostor EI pitaju se oni koji provode deo dana u industrijskom krugu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milan

    09:36 // 24. 10. 2019.

    Od pasa lutalica ne moze da se prodje,htedose da me "skinu" sa skutera.Udjoh u Polaris da sklopim ugovor,a oni ih hrane,ulaze u prostorije,vade iz korpi prazne case jogurta i papire od bureka.Na svakom koraku mini deponije,koje najverovatnije prave oni koji su iznajmili neki prostor.

  • Jelena

    10:44 // 24. 10. 2019.

    U krugu EI ne postoji saobracajna signalizacija.Sve je vise parkiranih automobila po trotoarima.Sleperi i kamioni jure.Sva je sreca da niko nije stradao.

  • Bulatović nas tako vodi

    11:06 // 24. 10. 2019.

    Lažu ljudi, nije ih sramota. Sve je čisto u Nišu, kad stranac dođe autobusom u Niš, siđe na glavnoj autobuskoj i krene ka tvrđavi, već može da vidi u kakvu je metropolu došao. Ide da poseti Tvrđavu i nastavi u EI, na poslovni sastanak na primer, u neku firmu.. proći će kroz ceo grad i moći će da se sretne sa svim čarima kasabe, pune gospode koja svoje đubre baca u kontejnere, i JKP koje čisti!?

    • Ouzo

      23:05 // 24. 10. 2019.

      A,na ulicama nema konjskog izmeta...!

  • Borka

    11:43 // 24. 10. 2019.

    U EI vlada haos, to je savršeno mesto da se izbaci otpad tokom noći, stari nameštaj, WC šolje i ostali šut. Redovno se otkrivaju divlje deponije duž trotoara, nastale preko noći. Ovde nema portira na kapiji da objasni gde se nalazi koja firma. Ovde je razorano i niko ne vodi brigu o javnim površinama, a trebalo bi. Žalosno je videti one lepe jelke i površine koje bi mogle biti parkovi sa klupama..

  • Mara

    12:09 // 24. 10. 2019.

    Ovo je sramota.Posle krivimo doktore i sudbinu kad se razbolimo

  • Милардовић

    12:14 // 24. 10. 2019.

    То може да буде туристичка атракција. Само неко то треба да осмисли.

  • Marija

    17:37 // 24. 10. 2019.

    Prostor iza zone2 je bez ijedne kante osim ovih supljih sa slike. Sramota za komunalnu policiju cije je sediste desetak metara dalje. Nikada ih nisam videla da setaju i pricaju sa gradjanima. NIKADA!

    • ???

      18:44 // 24. 10. 2019.

      Pred KC djubrara nije zatvorena,oko kontejnera bezbroj praznih kutija. Mislim da konejneri koji pripadaju bolnici MORAJU BITI U ZATVORENOM PROSTORU. Moda nisam upravu.

    • ***

      18:47 // 24. 10. 2019.

      Kazem momku komunalnom policajcu,da pogleda mini deponiju iza zgrade,50 m od mesta gde smo pricali,a on mi odgovori da to nije njegov reon.Sta dalje pricati?

  • gari

    22:09 // 24. 10. 2019.

    Svo to smeće ste dragi moji sugradjani bacili vi, vaša "lepo vaspitana" deca i vaše komšije !! Koliko je marva bahata, treba samo "prošetati" po kasabi zvanoj Niš ! Da bi kasaba bila čista, za svakim (kasabaninom) bi trebao da ide i jedan iz gradske čistoće i čisti za njim !! Još jedna stvar, sve kante za otpad bi trebalo da imaju poklopce, a ne da kerovi i vrane razvlače djubre.

  • Cudni

    13:07 // 25. 10. 2019.

    Sta je tu cudno kad mi jos vrsimo nuzdu po parkovima u centrima gradova.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: