Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:36, 11. 12. 2020.

Građevinska inspekcija pred zimu ruši krov zgrade kod Keja, neki stanari već poplavljeni

stan Neki stanovi su već poplavljeni; foto; T. T.

Na uglu Svetosavske 18 i Milentijeve 17 u Nišu počelo je rušenje krova po rešenju Građevinske inspekcije. Dok Sekretarka za inspekcijske poslove navodi da je reč o izgradnji nelegalnih stanova, upravnik zgrade da je reč o neophodnoj rekonstrukciji kojom se dobija tavanski prostor, urušeni krov najviše je pogodio stanare. Nekoliko stanova posle kiše je već pod vodom, pa zabrinuti kako će pregurati zimu bez krova nad glavom čekaju rešenje između dve sukobljene strane - Grada i izvođača radova.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ms

    09:54 // 11. 12. 2020.

    Pa ovo je strasno! Marina Zivulovic Petrovic postaje sekretarka za inspekcijske poslove nakon obavljanja posla sefa gradjevinske inspekcije u Nisu! Pored ko zna koliko bespravno sagradjenih objekata u Nisu koji imaju pravnoznazna resenja o rusenju tj. uklanjanju ona naredjuje uklanjanje krovne konstrukcije i pokrivaca koji iskljucivo imaju zastitnu funkciju, a ne funkciju stambenog prostora!

  • dipl.ing.arh.

    11:13 // 11. 12. 2020.

    Trebali ste samo da prijavite radove na osnovu clana 144. Zakona o planiranju i izgradnji i radove prijavite kao "vrtna senila", jer je tako omoguceno vlasniku "Nislijske mehane" da bespravno sazida ceo objekat za koji ima pravnosnazno resnje o uklanjanju ali je tadasnja sefica gradjevinske inspekcije a sadasnja sekretarka dosla na izvrsnu ideju da objekat kafane pretvori u vrtna senila.

    • kada poreska inspekcija ne radi unakrsnu proveru imoni i prihoda građevinskim inspektorima

      13:30 // 11. 12. 2020.

      onda je moguće da se igraju sa zakonom onako kako im odovara. Pojas oko reke Nišave je uzurpiran kućama kojma tamo mesto nije, a građevinska inspekcija spavka. Ovde se izgleda uplašili da neko ne zaradi na stambenom prostoru, a oni ne dobiju svoje.

  • Čudesni dribling

    10:55 // 11. 12. 2020.

    Borba protiv mafije se počinje od TEMELJA, ne od KROVA!

  • ???

    11:28 // 11. 12. 2020.

    Ova Marina nije uspela nijednu fasadu, koja otpada,da resi.Treba proveriti koliko je prijava dobila i na koliko je odgovorila,a resila nije nista.Da li ceka da se ne daj Boze nesto desi,pa da krene bar sa obijanjem potkoruzenog maltera,ako nema para za nove fasade.

  • idemo nišš

    09:45 // 11. 12. 2020.

    Napre DNO

  • Mara

    10:05 // 11. 12. 2020.

    Nemaju preča posla

    • Inspekcijoooo!!!

      18:28 // 11. 12. 2020.

      Dobro zavaravaš trag....super si glumica samo gi deri!

  • Mafija al gradjevinska

    08:16 // 12. 12. 2020.

    Objavljujete samo birane komentare ne i one koji objasnjavaju i drugu stranu medalje (krov je poceo da se zida pre 4 nedelje a zgrada je useljena 2009-sta je bilo do sada; umesto sanacije krova za sta je dobijena dozvola, ova organizovana grupa radi dogradnju celog sprata). Ovo je NELEGALNA GRADNJA!Ili je vas novinar lose odradio svoj posao ili iza ovog pisanja stoje lukrativni razlozi.Nema drugo.

  • Janko

    10:09 // 12. 12. 2020.

    Nego sta, nego da sruse. Pa proverite ko je investitor i sta jos zida po Nisu. Ajde to istrazivacko novinarstvo za koje se zalazete. Pa proverite jel imaju potporu u gradskoj upravi i zasto. Pa proveite ko jos iz doba DSS zivi u toj zgradi, pa ko je taj upravnik zgrade i koliko ima veze sa gradjevinama po gradu.
    Ajde, ajde samo istrazujte

  • Nišlija

    10:24 // 13. 12. 2020.

    Bio sam letos da u Gradskoj Saobraćajnoj inspekciji prijavim nešto za parking kad sam otišao tamo nigde nikog nije bilo po kancelarijama posle mi ljudi u gradu pričaju da saobraćajni inspektori rade privatno imaju svoje privatne firme uzimaju plaćeno i tu im se vodi radni staž DEFAKTO ZAUZIMAJU RADNO MESTO NEKOME KO BI MOŽDA RADEO kažu sve izbeglice zaposlili u taj odsek sve došljaci neko ih štiti

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: