Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:18, 6. 9. 2022.

Gradonačelnica Niša: Asfaltiranje Vojvode Putnika počinje u narednih mesec dana

vojvode putnika sedam Novo pomeranje roka; foto: T. R.

Stanovnicima Ulice Vojvode Putnika u Nišu, koji se žale da tamo ponovo ne viđaju radnike i da su đaci nebezbedni, gradonačelnica Dragana Sotirovski poručuje da ne brinu. Kaže da je još u toku izmeštanje kablova i da će asfaltiranje početi u narednih mesec dana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zoki

    16:35 // 6. 9. 2022.

    Znači aprila iduće godine.

    • Solomon

      14:27 // 8. 9. 2022.

      Prvog aprila neke godine biće početo izjutra da se radi, a uveče istog dana biće sve gotovo, završeno. I biće svi srećni i zadovoljni.

  • Vlada

    16:54 // 6. 9. 2022.

    U oktobru bice u novembru. U novembru bice u decembru. Osecam da ce i deda mraz sa sve irvasa noge da polomi za Novu godinu.

  • Torpedo

    16:55 // 6. 9. 2022.

    Bajkovito ! Razmazeni zitelji, spremite se za kisu i sneg, nece,tad biti prasine, al ce te gnjacati u blatu i bljuzgavici ! Kupite si kaljace a kad dodju sledeci izbori, ko prvi stigne na glasacko mesto i izglasa sektu, imace cast, da ga slika lokalna udvoricka televizija ! Nek Vam je sa srecom !

  • Nonšalancija

    16:59 // 6. 9. 2022.

    Ne berite brigu .

  • meraklija

    17:41 // 6. 9. 2022.

    Ne radi se nista ,niti sele bandere ,niti rade trafo stanicu,danima nema ni jednog radnika u najavi,niti ce ovo biti ove godine,

  • Војвода

    18:43 // 6. 9. 2022.

    Невидљиви радници невидљивим машинама уграђују невидљиве каблове и цеви у прапину, али сви који нису размажени треба да верују госпођи Сотоновски. Могла би она да прошета до поменуте улице у штиклама по киши и покаже како они који нису размажени могу да се крећу по раскопаном путу. Како сад од једном "они" заршавају трафостаницу и осветљење, а до пре неки дан је то био посао Новог Ниша?

  • Сотироски

    22:14 // 6. 9. 2022.

    Дотична се ништа не пита. Нишка Брнабићка. Што би реко Дино Мерлин...Све је лаж

  • Jovan

    22:29 // 6. 9. 2022.

    Za upravljanje zaprežnim kolima treba znanje, za upravljanje gradom ne treba. Zna li ova Skotirovski malo za stid jer narod trpi njeno nezn
    anje.

  • Dragan Petrovic

    00:20 // 7. 9. 2022.

    Gospodja Satirovski nastavlja u stilu sefa "bas me briga i pa sta"...vi tamo razmazeni budite sretni da ste dobili obecanje(ludom radovanje)da radovi uskoro krecu,ko zna koje godine...sve ce to ipak pokriti ruzmarin,snjegovi i sas...do kraja mandata doticne...

  • Nik

    01:06 // 7. 9. 2022.

    7 dana rada u normalnim zemljama... Sramota.

  • Mikac

    08:10 // 7. 9. 2022.

    Ако да Бог и неким чудом асфалтирање буде готово, ај се кладимо да ће после пар месеци да ископају нешто јер су заборавили да поставе неку цев или каблове! Византијски булевар од Роде до ДИС-а све пресекли, невероватно,сече асфалт коме како треба и после само затрпа,стави мање и он улегне. Ма град се распао, вратили нас у 19.ти век...ће лете с аутомобили,буди Бог с'нама.

    • Robin Hud

      11:15 // 7. 9. 2022.

      Da postoji neki pametan u ovakvoj sektina vlasti i da ne misle samo na svoj dzep nego na troskove, verovatno bi se setio da je bolje da postave cevi sa druge strane ulice i povezu sve korisnike. Ovako mnogo vise posla, iseckana cela ulica sa dobrim asfaltom koja ce morati ponovo da se asfaltira. Da ne pricamo o iskljucenjima vodom celog naselja

  • Naissus

    11:38 // 7. 9. 2022.

    U drustveno uredjenim zemljama, ovo traje (u vr' glave) 10 dana

  • Gaga

    12:34 // 7. 9. 2022.

    Instalacije se ukopavaju ispod travnjaka Ili trotoara od behaton ploca!!!Lakse za eventuolne popravke!A I nesto ce zaboraviti da postave,100%.

  • Solomon

    14:20 // 8. 9. 2022.

    Sve kao sredjujete u gradu a na kraju ništa nije sredjeno. Šta je sa sredjivanjem u naselju Čalije,atar D. Vrezina. Od centra udaljeno 5km. Ulice su vam ofrlje sredjene, prljave i većinom neasfaltirane. Polazno zadnja autobuska stanica za grad u blatu.Somborski bulevar kod Liona 3 i dalje nije spojen sa zavrsnicom bulevara u naselju. Ima tu mnogo da se radi. Jad,tuga i čemer. Dodjite i vidite.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: