Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:00, 16. 12. 2022.

| Društvo

Gradonačelnica još bez odgovora kakav će se most graditi u Donjoj Vrežini

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
vrežinski most foto t. t.
Novi neizvesni planovi; foto: JV/T. T.

Iako je gradonačelnica Niša najvila da će se zalagati da novi most u Vrežini bude pešački, ponovo je ostavila dilemu oko mogućnosti da most bude namenjen i automobilima, jer se čeka na mišljenje struke. Poručuje građanima da ne treba da brinu i da će odmah nakon rušenja starog, dobiti novi.

Prvobitni stav gradonačelnice da se u Donjoj Vrežini neće graditi novi most, pa da zatim hoće ali samo pešački ukoliko to struka odobri, naterao je meštane da sutra organizuju skup na kome će iskazati svoje nezadovoljstvo zbog neizvestnosti.

Gadonačelnica sada poručuje da meštani nemaju oko čega da brinu, jer će zasigurmo dobiti novi most, ali novu dilemu otvara to što će ipak razmatrati da most bude kolski iako to ranije nije bila opcija.

Meštani će imati novi most. Kada, to je teško reći jer moramo da napravimo i da vidimo koliko bi most koštao. U ovom trenutku ne znam da li će struka reći da li će to biti pešački ili kolski most, ono što znam sa sigurnošću to je da postojeći mora da se ruši, za šta smo opredili sredstva - rekla je Sotirovski.

Ističe da je dat nalog da se instalacije ispod mosta izmeste, kako bi mogli da krenu sa rušenjem, nakon čega će sagraditi novi.

Na tom mestu sutra, 17. decembra, meštani će se okupiti i kako bi pokazali koliko im je most značajan i neophodan za normalan život.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ljuba

    15:25 // 18. 12. 2022.

    Nemoj tako da pricate.Vrezinci imaju bace u dvor.Vidite da su kuce zidali na samu ulicu kako bi im bilo vece dvotiste.Imaju i ekonomski deo i oko kucu

  • Gaga

    15:22 // 18. 12. 2022.

    Kakav god da bude...prvo da se izgradi,pa stari da se ukloni!

  • Mosfogradnja

    11:44 // 18. 12. 2022.

    Ma važi struka ce da kaže!!!A mi smo veverice!!Struka može samo da kaže koliko košta da bude pešački i koliko podvozni!A struka ce reći što mora reći!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: