Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:13, 27. 12. 2021.

| Društvo

Gradonačelnica otkriva nove izvođače za doček u Nišu, ali i dalje krije ko ih plaća

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
trg
Jelku plaća Klub privrednika, nastupe i dalje anonimni donatori; foto: T. T.

Osim Zorice Brunclik i Alena Ademovića, na niškom Trgu kralja Milana u novogodišnjoj noći trebalo bi da nastupi i Milica Pavlović, a ko će platiti njihove nastupe i dalje je nepoznato, jer gradonačelnica Dragana Sotirovski tvrdi da donatori žele da ostanu anonimni. Otkrila je ipak da će veliku jelku koja se već postavlja na trgu platiti Klub privrednika Niša.

Iako je već dve nedelje poznato ko će 31. decembra pevati Nišlijama, iz Grada ne žele da otkriju i ko su donatori koji će te nastupe platiti.

Gradonačelnica ponovo navodi da je najvažnije da Grad to neće koštati ništa i kaže da će verovatno nastupiti i folk pevačica Milica Pavlović.

Donatori će platiti koncert Nišu, donatori će završiti sve. Da li oni plaćaju u novcu ili nekoj kompenzaciji, nas to ne zanima. Nas zanima da će Niš biti grad koji će ove godine imati organizovan doček, da će na trgu pevati Zorica Brunclik, Alen Ademović i verovatno Milica Pavlović, to je ono što sam dobila kao najnoviju informaciju - objašnjava gradonačelnica.

Napominje da donatori nisu tajnoviti, ali da ipak žele da ostanu anonimni iz njima poznatih razloga i da ona zato neće otkriti ko su.

Ja sam vam rekla, vi uporno pitate nešto na šta ja ni u ovom trenutku ne mogu da vam dam odgovor. Dakle, donatori kada doniraju gradu, kao što su razne donacije koje su stizale tokom godine, donatori koji žele da ostanu anonimni, iz ko zna kojih njima poznatih razloga, ostaju i dalje anonimni i to nisu nikakvi tajnoviti kako ih vi zovete, ako dolazite iz Južnih vesti - poručuje Sotirovski.

Ranije je najavila da će na Trgu kralja Milana pred pravoslavnu Novu godinu biti postavljena i velika jelka, a sada kaže da nju donira Klub privrednika Niša, čiji je predsednik inače vlasnik niške firme Master security Dragan Milošević Master.

Sva sreća pa su na carini to vrlo brzo završili. Jelka je stigla i stići će za 31. decembar, nama preostaje sada samo da je ukrasimo i zaštitimo od krađe, jer sve one jelkice koje su donatori poput velikih kompanija stavljali, nažalost, više nisu u stanju kao što su bile prvoga dana - kaže Sotirovski.

Podsetimo, i pre šest godina najavljivano je da će “prijatelji grada” platiti novogodišnji koncert Gorana Bregovića, a zatim su iz Gradske kuće saopštili da će muzičar svirati besplatno.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vlada

    10:14 // 30. 12. 2021.

    Nije važno ko plaća i treba da se plati , važno je ko dolazi
    A nekad su bili dobri dočeci sa npr. El.orgazmom , Bajagom ...

  • Profesor Dušan

    23:32 // 28. 12. 2021.

    Kakva vlast takva i muzika, seljana 120%

  • Dzilja

    22:36 // 28. 12. 2021.

    Da li je realno da ove mega zvezde gostuju u našem skromnom gradu a nisu na Times Square u New York-u?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: