Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:20, 7. 10. 2012.

Gradonačelnik Niša u Briselu

perisic21.jpg Zoran Perišić

Od nedelje do četvrtka Zoran Perišić boraviće u Briselu gde se održavaju “Otvoreni dani evropskih regiona i gradova”. Zakazan sastanak i sa Jelkom Kacinom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • osmatrac

    22:43 // 7. 10. 2012.

    ``sa gradonačelnikom Niša u Brisel je otputovao i direktor Regionalne razvojne agencije “JUG” Bojan Avramović`` A ovaj Avramović beše onaj što nam pričaše posle izbora da je SNS sa DS-om pokrao izbore? E pa kad su funkcije u pitanju nisu baš gadljivi. Nego nek ostanu još neki mesec tamo možda se ovde popravi situacija bez njih.

  • milemen

    22:45 // 7. 10. 2012.

    Cijim parama?

    • Dejana tviter

      07:47 // 8. 10. 2012.

      O Bože što ste dosadni!On kao gradonačelnik mora da putije i ima sastanke gde god ga pozovu.To je dobro za promociju grada!

    • zivkovic

      15:34 // 8. 10. 2012.

      Skupicu 60 hiljada evra i bicu gradonacelnik.

  • zivkovic

    07:42 // 8. 10. 2012.

    Donesi nam nesto iz Brisela, neki pokloncic, znamo kome ces parfemce nama moze i neka cokoladica.

    • nintendo

      16:25 // 8. 10. 2012.

      Upravo zbog takvih ''informisanih'' nam i ide ovako! Kada bi gledao malo u svoje dvorište, sigurno bi ti i život bio lakši... mada, po komentaru sumnjam da ti i imaš život. Važno je da nam naš grad gradonačelnik predstavlja na najbolji mogući način i da privuče što više investicija u Niš, a to kakav je njegov privatan život me apsolutno ne zanima. Tako da svaki komentar koji ima veze sa privatnim životom prvog čoveka Niša, a ne sa pravom temom vesti, pokazuje elementarnu kulturu komentatora.

  • djoka

    21:16 // 7. 10. 2012.

    Da li ima dnevnice devizne.

    • zivkovic

      15:37 // 8. 10. 2012.

      Ekipa Mitici to zna najbolje iz vodovoda.

  • Miroslav Lajcak

    01:48 // 8. 10. 2012.

    Ako je obavetio Juzne vesti i dobio dozvolu od kuvara Blagojevica, tad moze slobodno da ide.

  • Branko

    07:41 // 8. 10. 2012.

    Gde nađoste baš Jelka Kacina, onog što je "pucao" na vojnike JNA u Sloveniji i onog što pozdravlja srpske poslanike u Narodnoj skupštini Srbije na Albanskom jeziku. Da li će taj da pomogne Nišu ?

  • Branislav Petrović

    11:20 // 8. 10. 2012.

    Nije važno iz koje je stranke i dali je švaler,intelektualac ili poljoprivrednik.Taj čovek je prvi gradjanin Niša. Potrebno je da nas predstavlja i bude prisutan na svim medjunarodnim skupovima.

  • qwerty

    13:10 // 8. 10. 2012.

    Da gradonacelnik nije otisao za Brisel, bilo bi eto niko se ne bori za Nis, bas gradonacelnika briga a to je njegov posao, nema ko da nas predstavlja u svetu, drugi gradovi se bore - Nis nista bla bla bla... Sada pa ne valja sto je otisao, i cijim parama, sto se sastaje s tim i tim... Tuga!
    Dobro je sto eto sada ima ko da nas predstavlja i bori se za ovaj grad koji polako pocinje da se budi! :)

  • veki

    11:52 // 8. 10. 2012.

    bravo za Perisića, samo beži od pešteraca što dalje jer će se to odraziti na tvoj politički rejting , pešterca svi preziru i u sns i van sns osim u ds , tamo je omiljena ličnost

  • Sneki

    10:57 // 8. 10. 2012.

    Kad se vrati, pitajte ga koga je u tu Agenciju gde je Avramović direkror iz redova svoje "napredne" stranke zaposlio! Neka kaže i datum od kad su počeli da rade, pa onda neka im da otkaz kao onom nesrećniku u parking servisu!

  • malo strpljenja,samo malo

    17:34 // 8. 10. 2012.

    Pustite coveka neka bar proba,pa ako ne uspe za sest meseci ce da popije kritike.Ovako narucenim komentarima kojim zelite da urusite mozda i dobru ideju i pokusaj pronalazenja investitora za ovaj grad SAMO ISPADATE SMESNI. Dok ministre iz predhodne vlade hapse po optuzbom da su muljali milonske cifre ili makar sajtove od 25 000 evrica(u Nisu svako zna koliko kosta jedan sajt) vi apriori napadate Perisica i delegaciju koja je otisla?!? A sta ako dodje neka investicija,sta ako u Nis naprimer dodje neka kompanija ili se ulozi nekoliko miliona evra ,STA ONDA...!? Strpljenja malo bar dzentlmenskih 100 dana

  • Aleksandar

    13:32 // 8. 10. 2012.

    Potrebni su nam kvalitetni projekti, pripremljene lokacije, ubrzan proces izdavanja gr. dozvole. Ovaj dvojac nema veze sa tom oblascu, trebali su da povedu strucnog projekt menadzera. Ovi ce da se slikaju sa svima, izbace slike u svim medijima i da pricaju: bice, bice, bice...

    • strucnjaci

      17:39 // 8. 10. 2012.

      A joj sto volim ove koji se razumeju u sve oblasti a jos koji su strucni dali se neko drugi razume?! Daj prijatelju kazi lepo imam prjekat imam investiciju JA sam radio to i to imam referencu dovescu ili sam doveo investicije u Nis,pa da ti verujemo da ovi nemaju veze sa tom oblasti. Mislim da ce te i sam Perisic podrzati u tome jer para nigde nema.!Ovako su svi komentari tvog tipa smesni!

  • Aleksandar

    21:22 // 8. 10. 2012.

    Izjave tipa: para nema nigde i zato nema investicija u Nisu su netacne. Da li je neko u skorije vreme bio u Kragujevac, Indjiju, N. Sad ili Beograd. Nis su vodili nestrucni ljudi i DALJE GA VODE. Perisic je nesposoban jer ga je postavio Beograd, kao i Simonovica. Ovo je klasican marketing, ne mislite valjda da ce oni dogovoriti neki posao. Potreban je neko ko ce da ima petlje i pozove Vucica, Dacica i Dinkica i kaze u Nisu odmah investicije ili demonstracije, samo tako.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: