Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:21, 6. 4. 2011.

Gradonačelnik Slobodan Kocić o Leskovcu

Gradonačelnik Leskovca ocenjuje da su strani investitori spremni da ulažu pošto je ovaj grad ima povoljno poslovno okruženje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • gradjanin pokorni

    13:54 // 6. 4. 2011.

    Da, od 4 fonda napravili su jedan, i otpustili deo zaposlenih. Medjutim, gradonacelnik precutkuje da u Agenciji za LER niko nista ne radi, a novost je i to da su otpusteni sluzbenici bivsih fondova dobili pravosnazne presude da se vrate na posao, ovog puta upravo u Agenciji za LER!
    Zatim, on kaze da je Parking servis "uredio parkiralista" ?! Kako? Time sto su postojece izlokane ulice i trotoare iscrtali i ofarbali i odmah poceli da naplacuju "uslugu". Da li treba pomenuti i da je naknada koju morate da platite ukoliko vam "pauk" odnese auto veca u Leskovcu nego u Beogradu!!!
    Moratorijum na zaposljavanje su, navodno, uveli u lokalnim institucijama, ali zato je opste poznata stvar da ukoliko nemate "odgovarajucu" partijsku knjizicu necete moci da se zaposlite u Leskovcu.

  • Žarko

    15:50 // 6. 4. 2011.

    Moratorijum na zaposljavanje, kako da ne.Nacelnik inspekcije je posle otpustanja inzenjera sa dugogodisnjim stazom primio svoju ljubavnicu za sekretaricu, jednog iz zutog i jos jednog iz crvenog preduzeca.Ista stvar je i u drugim upravama.Otpustanje iskljucivo po partiskoj liniji.Otpusteni visokoskolci a ostavljeni vozaci i kafe kurvarice.Ali to sto se falis da si uradio epilog ce biti na sudu, a na izborima mogu da zamislim.Zasto ne kazes kako kasne plate 6 meseci u gradskim upravama i svim javnim preduzecima, kako nijedno realno novo radno mesto nije otvoreno.Od naleda ste dobili da je Leskovac na 16 mestu od 16 i time se hvalis.
    Kako u svom kabinetu od 15 saradnika imas samo jednog sa fakultetom, kako ti je surak pomocnik gradonacelnika, kako ti sef kabineta ima 5 funkcija, koliko je kostalo radno mesto u procesu racionalizacije.
    Zatvori se u kabinet i cuti, a svi mi cemo ti suditi na izborima, ali gde posle, sta posle.Mnogo si gradskog zemljista dao bam badava, a to se ne prasta...

  • Špaka

    20:39 // 6. 4. 2011.

    Lae sve..kao prvo od 2000 su se punile gradske uprave i javna preduye'a njegovim kadrovima..druga la je moratorijum na nova yapo[ljavanja..odmah posle racionaliyacije su primljeni novi radnici..to ivotom garantujem a mogu i po imena da ih nabrojim,,ja sam jedan od otpu[tenih radnika iy inspekcije..tuili smo jer smo otpu[teni bey ikakvog obrayloenja..tube nam sede jo[ uvek po fijokama sudija jer im je gradona;elnik yabranio da rade..moraju nas sve vratiti na posao..ja sam SašaŠpakovski

  • Špaka

    22:36 // 6. 4. 2011.

    objavite mi komentar !!

  • Srebrn Stojanovic

    19:50 // 12. 4. 2011.

    Bravo Kociću.
    Uspeo si mnogo. Da projuriš sve sto je umno i pametno, da u Gradskoj upravi produbiš malograđanštinu i primitivizme, da na ulici proteraš tehnološke manjkove a za ozbiljne poslove po upravama i službama ostaviš tehnološle viškove.
    Bravo Kociću.
    Uspeo si da svu vlast skoncentrišeš u svoje ruke i u sebe. Al, nisi još uspeo da shvatiš tvoj najveći problem da ti je ćebe isuviše ktratko za tvoje ogromne potencijale. Ali još nisi shvatio da je svaka autarhična vlast slatka na uzlaznoj putanii sve do vrhunca ali na silaznoj putanji postaje bumerang i udara direkno u nos ili uši pri kraju te slasti.
    Sve ovo te nisu naučili na političkim naukama. No ti si visoko kapacitivan. Shvatićeš ubrzo. No tada neće biti slatke vlasti.
    Žalim te ubrzano.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: